Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda tam kapalı kutu oldu. Canı isterse iş yapar ama istemezse ki son dönemki görüntüsü öyle, yanlış transfer. Şu ana kadar ismi geçen transferlerin bir çoğu vasat isimler bana göre. Acerbi, Maicon ve kalbi teklemezse Gomis dışında..

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki sizlere tuhaf gelebilir ama 8 milyon euro'yu Cengiz Under icin harcamak daha mantikli geliyor bana. (Belhanda'nin yerine)

Dursun başkanım üstten baslayarak sırayla gidiyor. Şimdi sırada kucka var.

bd13e15eaef98d778cea02c4d7bd73ac.jpg

Gomis her golden sonra aslan sevinci yapsın siyahi oyuncularda güzel duruyor bu sevinç bkz:Rigobert Song

Nice de bir kaç maç da Balotelli ile Çift Santrafor oynadı. False 9 Rolü.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

beIN SPORTS’un haberine göre Galatasaray stoper pozisyonu için Francesco Acerbi (Sassuolo), Maicon (Sao Paulo) ve Michal Pazdan (Legia) için girişimlerde bulunacak.

Igor Tudor’un özellikle 1.92 boyunda olan ve hava toplarındaki etkinliği ile dikkat çeken Acerbi’nin transfer edilmesinde ısrarcı olduğu konuşuluyor.

Sneijder belhanda 3 5 mac beraber oynayacak sonra tudor sneijderi kesecek takimda kavga gurultu ardindan sneijder yolcu..at fava bekle

8 milyon bütçeyle 2 tane scout transferi yapsak daha iyiydi Belhanda'dan

beIN SPORTS’un haberine göre Galatasaray stoper pozisyonu için Francesco Acerbi (Sassuolo), Maicon (Sao Paulo) ve Michal Pazdan (Legia) için girişimlerde bulunacak.

Igor Tudor’un özellikle 1.92 boyunda olan ve hava toplarındaki etkinliği ile dikkat çeken Acerbi’nin transfer edilmesinde ısrarcı olduğu konuşuluyor.
acerbi senelik 700.000 alıyomuş.1 sene e sözleşmesi kaldı.maiconla beraber alsak keşke.

İyi bakın. Dünya gözüyle bu forma altında gördüğümüz son adam gibi adam stoper tanesi. Sanırım bir daha göremeyeceğiz. Ne stoper, ne sağ bek, ne orta saha..

ujfalusi_9999.jpg

Belhanda yerine bruma profilinde birini alsaydık keşke.22-23 yaşlarında pırpır bir net kanat.

Belhanda tam kapalı kutu oldu. Canı isterse iş yapar ama istemezse ki son dönemki görüntüsü öyle, yanlış transfer. Şu ana kadar ismi geçen transferlerin bir çoğu vasat isimler bana göre. Acerbi, Maicon ve kalbi teklemezse Gomis dışında..

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
imbula ve kucka da mı vasat?tete?tuhafmış

Belki sizlere tuhaf gelebilir ama 8 milyon euro'yu Cengiz Under icin harcamak daha mantikli geliyor bana. (Belhanda'nin yerine)
bende isterdim cengizi ama cengize daha çok laf edilirdi yerli diye.degerlendirirsen bizden de cengiz çıkar.ama u17ye yazık olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt