Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda tam bir karaktersiz futbolcu rakip ile dalaşıp tribünü maçın içine çekecek tarzda bize böyle oyuncular lazım Selçuk mıymıntısı hakeme itiraz bile etmiyor
Bi melo'ya sahip çıkamadık el'in arabına mı sahip çıkacağız. Yapmayınbi futbolcu hakkında okuduğum en samimi yorumlardan............ katılıyorum![]()
![]()
![]()
Yahu Belhanda da ne kumaşı var Allah aşkına. 3/4 yıl önce potansiyelli iyi sezon geçirmiş bir oyuncu idi. 8 milyona gittiği Kiev'e hiç katkı verememiş, o takım bu takım gezip durmuş. Bu seneki katkısı bile tartışılır bana göre , ofansif orta saha oyuncusu için çok yetersiz. Şunu da unutmayalım bu sen bu adam Mourinho'nun bile adam edemediği Balotelli'den verim alan Favre Hocamla çalıştı. Ona rağmen bence yetersiz...
İddia ediyorum bu adam gelsin en geç 3 hafta içinde Tudorla inanılmaz büyük sorunlar yaşar...
atalaydan 8 numara olur belkikeşke Tudor cesur olsa da forvet arkası ikilisinde Belhanda-Atalay yapsa
Acaba israrci mi gercekten?tudor, belhanda'da bu kadar neden ısrarcı acaba
atalaydan 8 numara olur belki