Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rusya'dan oyuncu almayacaksın ne olursa olsun her türlü koparıyorlar adamı yapacak birşey yok

gidenler:

bruma 13
podolski 3
salih 63 bin euro (rakam cok tuhaf)
josue
chedjou
sabri

gelenler ? yok, ve ligi en erken acan takim bizizz!

InsAllah SEMIH KAYA denen rezilde gider. bu sezon yaptiklari hatalari siralasam yer kalmaz

Gomis ve belhanda ikiside formda oyuncular

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Tamam 8m fazla da bokunu cikarmayin, belhanda'yi ptt topcusu yaptiniz

Sol stoper
Sağ bek
Sol bek
On libero
Belhamda
Sağ veya sol açık ben arfa olabilir
2 forvet biri gomis büyük ihtimal

Son düzenleme:
Yahu Belhanda da ne kumaşı var Allah aşkına. 3/4 yıl önce potansiyelli iyi sezon geçirmiş bir oyuncu idi. 8 milyona gittiği Kiev'e hiç katkı verememiş, o takım bu takım gezip durmuş. Bu seneki katkısı bile tartışılır bana göre , ofansif orta saha oyuncusu için çok yetersiz. Şunu da unutmayalım bu sen bu adam Mourinho'nun bile adam edemediği Balotelli'den verim alan Favre Hocamla çalıştı. Ona rağmen bence yetersiz...

İddia ediyorum bu adam gelsin en geç 3 hafta içinde Tudorla inanılmaz büyük sorunlar yaşar...

Aynı sene Lensle beraber gittiler Lenste hemen hemen aynı katkıyı sağladı. Bizim ligde rahat oynar

"Hazard'dan iyi" Belhanda, Fenerbahce'de! - FourFourTwo | Futbolu Sevenlerin Adresi

Zinedine Zidane tarafından “Olağandışı”, Arsene Wenger tarafından “Oyunu birçok farklı şekilde etkileyebilecek bir oyuncu” sözleriyle övülen, (abartılı açıklamaları ile ünlü olsa da) Montpellier başkanı Louis Nicollin’e göreyse “Eden Hazard, Pastore gibi adamlardan daha iyi” olan bir oyuncu Belhanda.

Futbola defansif orta saha olarak başlayan Faslı oyuncu, yeni teknik direktör René Girard tarafından 4-2-3-1 sisteminde sol önde oynatılmaya başladı. Girard’a göre Belhanda’nın sürekli topu ayağına istemesi, müthiş top tekniği ile birleşince onun kanatlarda veya ortada ofansif bir rolde oynayabileceğini gösteriyordu.

2012-13 sezonunda şu ana kadar takımının bütün maçlarında forma giyen Younes Belhanda, Fransa Ligi ve Şampiyonlar Liginde çok başarılı performanslar sergiledi. Buna rağmen, Montpellier geçen sezondaki performansını arıyor, şu anda 19 maçta 26 puanla ligde 11. sıradalar. Takımının istikrarsızlığına rağmen, Belhanda’nın performansı Real Madrid, Bayern Münich, Liverpool, Manchester City, Arsenal ve Newcastle United gibi takımların dikkatini çekti. Newcastle teknik direktörü Alan Pardew, birkaç kez Belhanda’yı takımında görmek istediğini açıkça belirtmişti. Aynı zamanda Belhanda, Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger tarafından “Çok beğendiğim bir oyuncu, oyunu basit oynuyor.Top sürme, pas yeteneği, tekniği ve oyun görüşüyle her oyunu birçok farklı şekilde etkileyebilir” sözleriyle değerlendirildi.

belhanda beğenilmediğine göre başarılı olacak

camiamıza hayırlı olsun

keşke Tudor cesur olsa da forvet arkası ikilisinde Belhanda-Atalay yapsa

Kucko ve imbula
Bide bu ikisinden birini becerip alabilseler...

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Kimi alacaklarsa çabuk alsınlar, bir kaç güne ülke karışacak

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz Tete haberi heyecanlandirdi. Bence world class olma potansiyeli var.

27 yaşında bir oyuncu eğer kendisini tekrar ispatlamak istiyorsa bizim lig onun için şans. Çok fazla itibarsızlaştırıyoruz transferler kesinleştiğinde izleyelim görelim biraz, STSL zor bir lig değil o kadar. E.Zengin'lerin, Cenk Tosun'ların fark yarattığı lig bura

Kucka Imbula ortasahasını yaptıktan sonra Belhanda'nın tek ayağı bile süper oynar o sahada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt