Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En büyük korkum eğer bu isimler alınırsa Dursun'a olan bütün antipati dağılacak şahsi fikrim asla bakkal olduğu gerçeği değiştirmeyecek ama lütfen arkadaşlar acı çektiğimiz 2 seneyi hatırlayın fazla yüz vermeyin herife..
Yani Arena'da büyük başkan tezahüratı duyarsam ki o zaman askerde olacağım nöbetteyken kafaya sıkabilirim :D

Dursuna sık hacı. Sabit adresten çıkartırız senide bir haftaya kalmaz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

ve Belhanda ilk defa adam akıllı şampiyonluğa direkt oynayabilecek bi takımda oynayacak arkasında ki taraftar gücü olsun, büyük takım atmosferi olsun. Ona yarayacaktır buralar

Dursun sneijderide sutlarsa efsane olur 5mioluk maas bütcesi acılır 2 topcu daha alırız

Geceye damgasını vuracak haber Selcuk'un takimdan ayrilma haberi olurdu dogrusu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer ciddi olmasa Di Marzio kendini atmaz olaya diye düşünüyorum

Ulan yıllardır ilk defa bir transfer için bu kadar heyecanlandım

Semih-Hakan-Chedju-Carole-Cavanda-Ahmet-Serdar gibi adamları izledi bu gözler bu yıl stoperde

Bir anda bu adamlardan Acerbi'ye yükselmek demek tarifsiz bir şey

Galatasaray Yönetimi 19 Haziran'daki ilk takım toplanmasına en az 5 takviye ile gitmek istiyor. (Bein Sports)

Ozan Tufan'ı Valencia'ya kiralayacaklarmış sanıırm ne alaka

Galatasaray Yönetimi 19 Haziran'daki ilk takım toplanmasına en az 5 takviye ile gitmek istiyor. (Bein Sports)

Ctt119Ul.png

Hahahahaaa eyvallah aga ordayken banka bilgilerimi vericem zaten üç beş atın bişeyler kardeşiniz çarşı izninde simit yemesin :D

Bişeyler yazacaktımda neyse biri dursunu vurur murur harbi ciki yeriz. Belhanda iyi transfer helal dursun Başkan

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Abi iyi ve yabancı futbolcu olmak var bu ülkede taraftar mükemmel elinden geleni yaptın mı baş tacısın her yerde sokakta alışverişte tatilde ilgi odağısın İstanbul gibi muhteşem bir şehir para bok hatunlar gani :D
Vergi yok mis gibi lan..
Anlamıyorum uzakdoğuya gidenleri bok mu var lan orada :D

F.Bahçe, Clichy ile anlaştı ama Aykut Kocaman transferi veto edip Hasan Ali Kaldırım ile devam kararı aldırttı. (Onur Tuğrul)

ahahahhahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt