Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan tufan valencia kiralik satin alma opsiyonu 15 milyon euro (Buzzspor)

Sakadir herhalde berberdekilerle josef ve ozan 15 milyon milyon'a satilsin Galatasaray'i birakirim diye iddaasina girmistim :D

FB, Aykut Kocaman'ın isteği üzerine Clichy transferinden çekildi. Hasan Ali Kaldırım ve İ.Köybaşı yeterli raporu verildi...(Onur Tuğrul)

Muslera
Kenny - Maicon - Acerbi - Clichy
Imbula - Kucka
Rodrigues - Sneijder - Belhanda
Gomis

tumblr_ny4sttGp5d1uz6c3qo1_400.gif
tumblr_ny4sttGp5d1uz6c3qo2_400.gif

xchwpait.png

Yav bize yedirmezler bunu ya. Hayvan gibi Stats var adamda

Ekli dosyalar

• Acerbi.webp
    Acerbi.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 74
Abi 48 saattir 4 saatlik uyku ile duruyorum şimdi eve girdim direk zıbarırım dedim bu kötü haberleri duydum şu durumda uykum kaçtı ya tamam bu isimler alınır da belki bu paralara mı alınır el insaf ya gerçekten artık çok boku çıktı bu işin yani adamlar tüy dikmekte sınır tanımıyor, üstüne birde 3 m filan verirler bu hayatında 1 sezon top oynamış topçulara. Orta sahamız delik deşik olan 3 kuruşu saçma sapan yerlere harcıyoruz bu nasıl bir planlayamama gerçekten akıldan bu kadar uzak bir yönetim olamaz.

Bir diğer korkumda bu kadar kaliteli oyuncuları Tudor gibi çaylağa teslim ediyor oluşumuz..
Ne dersiniz doku tutar mı?

acerbiyi uzun süreli ve yüksek maaşlı bir kontratla kandırabiliriz

29 yaşında artık parayı seçecektir zannımca

Sneijder'i insallah +8milyon euroya satmışlardır.Belhanda transferinin baska bir açıklaması yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

clichyden vazgeçmiş fener.bize kaldı gibi

Acerbi evet demiş, kulupler temasta, teklifi yapmışız (aspor)

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah haberi çıkmadı zaten hiç oraya da Tete gibi adı hiç çıkmamış biri gelebilir keşke Ferland Mendy gelse

A Spor da son dakika girdi simdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt