- 3 Temmuz 2012
- 138.878
- 87.519
- 5.338
TETE geldı h.o tuttumerca yazdıysa bu ıs bıtmıstır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis ve Belhanda'yı BeinSports yazdı, söyledi
Acerbi'yi DiMarzio söyledi
Tete için Hollanda gazeteleri haber verdi
Peki İmbula için bu kadar ümitli olmanızı sağlayan haber nedir? Ben kaçırdım galiba.
acerbi-maicon ve pazdanla ilgilendiğimizi söyledi beinsports.teteyi ilk veren de beinsports.imbulayı da söyledi geçen beinsports. bi de nevzat bitmek üzere dedi imbulaya.Gomis ve Belhanda'yı BeinSports yazdı, söyledi
Acerbi'yi DiMarzio söyledi
Tete için Hollanda gazeteleri haber verdi
Peki İmbula için bu kadar ümitli olmanızı sağlayan haber nedir? Ben kaçırdım galiba.
.....a doydu sanırım oTiwitçi bi zilli vardı ne oldu ona bu sene yok![]()
Alakası yok Lens benim için kötü oyuncu bitti
Tudor'a olan bakış açımı bile değiştirebilecek bir transfer Acerbi ...
Acerbi kansere yakalandi,futboldan uzak kaldi. Kemoterapi gordu..Sonra ne oldu biliyormusunuz ?Kanseri yendi,Italya Milli takimina secildi
![]()
benim 2 kez yenmiş kanseri : )helalll
Bu seneki transferlerde pay Tudorun galiba.
Mesela Belhanda tam onun istediği ayarda bir isim , isimler doğruysa Kucka,Tete ve İmbula'da öyle , Gomiste öyle.
Giden isimler de Bruma dışında doğru. Ki ufukta takım için de yapılacak hamlelerden sadece Yasin yanlış olur uzatmak ama onun da öyle ya da böyle son iki sezon istatistikleri konuşuyor bir yerde anlarsın.
Yönetimin bu kadar şuan doğru şeyi kendi başına yapabileceğini düşünmüyorum.
semihle oynayınca tekrar kanser olma ıhtımalı yuksek

2 kez kanser yenen bi daha olmaz abi.kendimden bilyorum.ne semih ne de hayat bi daha böyle bişey yapmaz. : )semihle oynayınca tekrar kanser olma ıhtımalı yuksek