Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TETE geldı h.o tuttumerca yazdıysa bu ıs bıtmıstır

Gomis ve Belhanda'yı BeinSports yazdı, söyledi
Acerbi'yi DiMarzio söyledi
Tete için Hollanda gazeteleri haber verdi

Peki İmbula için bu kadar ümitli olmanızı sağlayan haber nedir? Ben kaçırdım galiba.
acerbi-maicon ve pazdanla ilgilendiğimizi söyledi beinsports.teteyi ilk veren de beinsports.imbulayı da söyledi geçen beinsports. bi de nevzat bitmek üzere dedi imbulaya.

ama yine de beinsport da beinsports abi

@Futbol_5Takip ediliyor

Daha fazla

Imbula ile resmi görüşmeler başlamış..Oyuncu Galatasaray'a gitmek istediğini kulubüne bildirmiş..Hadi bakalım.

Bu seneki transferlerde pay Tudorun galiba.

Mesela Belhanda tam onun istediği ayarda bir isim , isimler doğruysa Kucka,Tete ve İmbula'da öyle , Gomiste öyle.

Giden isimler de Bruma dışında doğru. Ki ufukta takım için de yapılacak hamlelerden sadece Yasin yanlış olur uzatmak ama onun da öyle ya da böyle son iki sezon istatistikleri konuşuyor bir yerde anlarsın.

Yönetimin bu kadar şuan doğru şeyi kendi başına yapabileceğini düşünmüyorum.

Acerbi kansere yakalandi,futboldan uzak kaldi. Kemoterapi gordu..Sonra ne oldu biliyormusunuz ?Kanseri yendi,Italya Milli takimina secildi

DCUGG94XgAA7mBI.jpg

benim gibi 2 kez yenmiş kanseri : )helalll

Son düzenleme:
Gomis-Belhanda-Tete filan kötü değil iyi transferler tabiki ama Imbula-Acerbi gelirse bir anda takım çağ atlar

Benim bu tarnsferlerde aklıma iki seçenek geliyor. Ya rivadan klübün kasasına büyük miktarda para girecek onun güvencesiyle bu transferleryapılıyor, yada tam tersi olacak ve onu manüpüle etmek için böle transferler yapıyorlar umarım birincisi çıkar

Belhanda iyi veya kötü demeyeceğim, pahalı meselesini de konuşuruz ama eğer Sneijder yerine alındıysa, Sneijder'in uymadığı oyun sistemi nasılmış ki Belhanda uyuyormuş sorusunu sormak gerekir.

Sneijder 7-8 milyona gittiyse dahi alternatifi Belhanda mı olmalıydı diye de soruyor insan ister istemez. Başka alternatifler olamaz mıydı?

Bu seneki transferlerde pay Tudorun galiba.

Mesela Belhanda tam onun istediği ayarda bir isim , isimler doğruysa Kucka,Tete ve İmbula'da öyle , Gomiste öyle.

Giden isimler de Bruma dışında doğru. Ki ufukta takım için de yapılacak hamlelerden sadece Yasin yanlış olur uzatmak ama onun da öyle ya da böyle son iki sezon istatistikleri konuşuyor bir yerde anlarsın.

Yönetimin bu kadar şuan doğru şeyi kendi başına yapabileceğini düşünmüyorum.

Bir de Pazdan , Acerbi ve Tete isimlerinden bahsediyorlar ki Tudor'un transfer konusunda en ağırlıklı görüş vereceği bölge savunma hattıdır zaten.

Yalnız ufukta Sneijder ayrılığı olduğunu da söyleyebiliriz , ayriyeten Chelsea ya da Juventustan Tudor ismiyle bir oyuncu kiralanmasını bekliyorum bu sezon.

Ha bir de 11'e iyi adamlar alarak yedek kulübemiz daha kuvvetli bir hale gelecektir.

Ah bir de Semih Carole falan yollarsak.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt