Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El Kabir in yerine de Honda yi alıyorlarmis

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

antalya şampiyon olur seneye reza hocayıda tuttular zaten

Antalyaspor, Crystal Palace forması giyen deneyimli oyuncu Yohan Cabaye ile ilgileniyor.

DCEPlv0W0AEBTNR.jpg

ha ha ha ha ha ha ha haaaaa

oldu

Adamlardaki listeye bak :D
Sosa,Cabaye,Honda,Gökhan Tore,Balotelli,Ben Arfa

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

---------etoo
menez---serdar özkan
--------honda-----------
-cabaye---sandro

of of of

Bjk, Başakşehir, Antalya, Fb

Müthiş heyecanlı bi kapışma olacak bu sezon.

ne cabayi yaw. antalyadan bi 10-15 hotel verirlerse belki alirlar

Antalya ve başakları geçemeyiz akhisar ile savaşırız ilk 5 için..

Trabzon'un takviyelerine bağlı 5.olmamız.

Antalya kulübüne bir kaç sene sonra borç yüzünden kayyum atanır bu gidişle. Doğru düzgün taraftar yok, yayın geliri iyi performansa bağlı ve kaymağını şampiyon olursan yiyorsun.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Manchester United'ın sözleşmesini uzatmadığı Ibrahimovic, LA Galaxy'ye imza atacak. [Marca]

DB-3OYHXcAA6LeQ.jpg

Milan Andre Silva ve Kalinic'i alıyormuş.
Bacca yolcu. Gomis'e 3-4 milyon bonservis 3 yıllığı 9 milyon euro maaş vereceğine, 8-9 milyon Euro bonservisle aynı parayi Bacca'ya vermek daha makul değil mi?

bir hafta sonra kamp basliyor

ibraya yazık olur mlste zirvede bırakması kendisi için daha iyi olur. bakarsınız bir türlü alamadığı CL kupasına kavusur

Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Antalyaspor
Başakşehir

bizden üstte bitirir seneye. Altıncılık yolunda Konyaspor, Osmanlıspor, ve toparlarsa Bursaspor ile çekişiriz.

Şimdi parladığı için denmez,Başakşehir'e gelmeden getirilmeye kalksa ayaklanırdı millet.Burda Emre Akbaba'nın falan adı geçtiğinde yazılanları görüyoruz direk.Ha Emre'yi istemem ama kesinlikle bu yabancı olayı var bizde.
Yanlis dusunce cunku forumda 2.ligi takip eden insanlar var hatta cogu kimsr bilirdi ki 2.ligden alabilecegin altin gibi parlayan bir cocuk var ve almamiz gerekirdi.
Emre akbaba dedigin adam 24yasinda cengiz 18 yasinda transfer oldu ve bu forumda ben genc oyuncu alindiginda laf eden gormedim bu zamana kadar.
Ha yetistiremiyoruz neden alindi diye sorulur soylenir bu 35 yasindaki adama de deniliyor unutmayalim.

Ayrica transfer kistasi olarak taraftar ne derdi diye dusunen yok ulkede.
Bugun nasil u17 veletleri icin muhakkak kadroda olmali diyorsak 18 yasindaki cengiz icinde aynisi denilirdi. Sirf o cocugu izlemek icin 2.ligi takip ediyordum ben misal.
Biraz gec farkettim ama ettigim andan itibaren hic birakmadim buralarda defalarca yazdim scout ekibin gozunun onundeki adami bulup alamiyor mu diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt