Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligi 4. Bitirdik 2 sezondur hayal kırıklığı ancak yine transferler kampa yetismeyecek. Bu yönetimle bu sezon da en iyi 4.yuz bu capsizlar transfer yapamaz.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma-Sinan ikilisini elde tutup Halilovic'i transfer ederek STSL standartlarında acayip genç üçlü hücumcu kurulabilir (tabi önlerinde adam akıllı Bacca tipi bir forvet ile)

Emre Mor kaç kere bomboş Gökhan'a atmadı Cengiz ve Yusuf onun çok üzerinde takım oyunu biliincine sahipler

Altınordu Beyin Merkezli Eğitim antrenörü Michel Bruyninckx: "Türk gençleri sahada beynini nasıl kullanması gerektiğini tam olarak bilmiyor"

Türk futbolcusu inanılmaz yetenekli ama esas sorun bu işte

Mesela gençlerin yanısıra daha büyük olan abileri de nasıl kullanılacağını bilmiyor

Bruma kalsın halilovic alalım bide forvet Bacca kiralık olsun

Bacca
Bruma Sneijder Halilovic

Bu hücum hattı iş görür sinanı ne hikmetse beğenmiyorum Sinan Tolga Yasin üçlüsünden nefret ediyorum egoist bencil adamlar

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Simeone Emre Morı daha iyi topcu yapar

Bosz genc oyuncular icin ideal. Ajax ile neler yapti gördük. Tabi Götzenin dönme durumu bakalim Emre'yi nasil etkileyecek. En iyisi Freiburg'a kiralasinlar. Hem uefa kupasinda olacak, hemde Maximilian Philippin yerini almis olur

Yahu cikip basın toplantısında mi orospu rengi demiş , erkek erkeğe geyik yaparken demiş .taraftarın %90 ı aynı şeyi söylerken sırf kaptan dedi diye olay oluyor.

Ne yapmış formayı çıkarıp yere mi atmış ..

Şu adamı fener medyasına yedirdiniz adam kaçarak gitti yolsa fatih terim ile büyük başarılara imza atacaktı belki de

İstediği kadar yavşak olsun ben Galatasarayliligina ve topculuguna bakarım. Taraftara bir tane kötü lafı var mı?

+1905

Arda GALATASARAYLIDIR NET...

Bosz genc oyuncular icin ideal. Ajax ile neler yapti gördük. Tabi Götzenin dönme durumu bakalim Emre'yi nasil etkileyecek. En iyisi Freiburg'a kiralasinlar. Hem uefa kupasinda olacak, hemde Maximilian Philippin yerini almis olur

Bosz iyi de disiplin konusunda Simeone ondan 100 kat daha iyi. Griezmann Carrasco gibi topçular Atleticoya gittikten sonra defansif anlamda inanılmaz şekilde gelişti, kocakafalı bile Atleticoda çalışkandı.

Antalyaspor, Crystal Palace forması giyen deneyimli oyuncu Yohan Cabaye ile ilgileniyor.

DCEPlv0W0AEBTNR.jpg

Milan Andre Silva yi almis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt