Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.794
- 19.400
- 2.193
Emre Mor bu gidişle çok büyük hayal kırıklığı olacak
Mükemmel bir Td ile çalışmaz ise mahalle topçusu olarak kalır 1-2 yıl sonra STSL'ye filan düşer yolu ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Mor bu gidişle çok büyük hayal kırıklığı olacak
Altınordu Beyin Merkezli Eğitim antrenörü Michel Bruyninckx: "Türk gençleri sahada beynini nasıl kullanması gerektiğini tam olarak bilmiyor"
Türk futbolcusu inanılmaz yetenekli ama esas sorun bu işte
Mesela gençlerin yanısıra daha büyük olan abileri de nasıl kullanılacağını bilmiyor
Simeone Emre Morı daha iyi topcu yapar
Yahu cikip basın toplantısında mi orospu rengi demiş , erkek erkeğe geyik yaparken demiş .taraftarın %90 ı aynı şeyi söylerken sırf kaptan dedi diye olay oluyor.
Ne yapmış formayı çıkarıp yere mi atmış ..
Şu adamı fener medyasına yedirdiniz adam kaçarak gitti yolsa fatih terim ile büyük başarılara imza atacaktı belki de
İstediği kadar yavşak olsun ben Galatasarayliligina ve topculuguna bakarım. Taraftara bir tane kötü lafı var mı?
Bosz genc oyuncular icin ideal. Ajax ile neler yapti gördük. Tabi Götzenin dönme durumu bakalim Emre'yi nasil etkileyecek. En iyisi Freiburg'a kiralasinlar. Hem uefa kupasinda olacak, hemde Maximilian Philippin yerini almis olur
Altınordu Beyin Merkezli Eğitim antrenörü Michel Bruyninckx: "Türk gençleri sahada beynini nasıl kullanması gerektiğini tam olarak bilmiyor"
Milan Andre Silva yi almis
Çok üst düzey bir oyuncu. Bizim orta sahaya gelse 2 level atlatır.Antalyaspor, Crystal Palace forması giyen deneyimli oyuncu Yohan Cabaye ile ilgileniyor.
![]()
Yoooh artıkAntalyaspor, Crystal Palace forması giyen deneyimli oyuncu Yohan Cabaye ile ilgileniyor.
![]()
Antalyaspor, Crystal Palace forması giyen deneyimli oyuncu Yohan Cabaye ile ilgileniyor.
![]()