Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-3-3 tarzı bir şey mi düşünüyorlar acaba

belhi-gomis-yasin(sinan) üçlü orta saha ise ws, selçuk(tolga), imbula

Ya bırakın şu muhasebe muhabbetlerini. İyi futbolcular alıyoruz ve görüşülen isimler de gayet iyi. Sezon başlamadan küfürlerle kahırlarla olumsuz bir hava yaratmanın manası yok. Bazen forumda dolaşırken kendimi başka kulüp forumunda gibi hissediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önce iyi bi stoper ve bek alınsa kimse Belhandanın bonservisini konuşmazdı. Transfer bütçesi ne kadar bilmiyorum ama stoper içinde 6-7 m euro harcayacaklarını düşünüyorum beklemekte fayda var

Transfer bütçesi muhtemelen 20-25 vardır bonservis için.

Bruma'nın 12.5, Podolski, 2,5 zaten 15 etti. 10 milyon da öyle belirlenmiş olsa 25 eder.

Sneijder, Donk, Jong ve Carole de satılırsa 10-12 milyon daha bütçe yaratılıyor.

belhanda ve gomis harika transferler.
ama önceliğimiz olan stoperde hiç ses yok halen.

bence en önemli öncelik merkez orta saha. hem de 2 adam lazım oraya

ama selçuk hem de tolga varken 2 adam asla alınmaz. tek atış yapacaklar.

öne ve arkaya ne yaparsak yapalım ortayı gene Selçuk-Tolga yaparsak iki tarafın arasında bir bağ olmayacağı için fark yaratmayacak.

Bu arada Riva ve Florya'dan gelecek parayı kesinlikle sportif faaliyetlere kullanmamalıyız. O borcu kapatmaya ayrılmalı tamamen.

Satılacak oyuncular, kombineler filan yeter transfer için.

renktas kusura bakmada bk olur.

sen 8m euro'yu belhanda ya gömerek zaten transfer bütcenin yarısından fazlasını bitirdin, 3 gomis'e gider, geriye 4-5m euro bir bütce kalır, bu para ilede adem büyük'ü alırlar.
transfer butcesini bruma'dan elde edilen gelir sanmak da cok guzelmis.
35 milyon euro civari bir bonservis butcesi var

ozellikle yeni uye oldugunuzda boyle sacma mesajlar daha cok dikkat ceker.

Son düzenleme:
En fazla 7 transfer yapariz cenk ergun'un de dedigi gibi

Forvet,10 numara,orta saha,kanat,sag bek,sol bek ve stoper

!!!!!!!!!!!Bize tabiri caizse şerefsiz, takımı için oyun kurallar dahilinde (!) her türlü pisliği yapabilecek savaşçılar lazım. xelçuk gibi karı kılıklılar degil. Bu transferde adı geçen isimlerde var mı böyle birileri?
belhanda, maicon, tete, kucka, acerbi
acerbi savascidir ama pislik degildir gerci.

Beklenen bitti denilen transferler için kap bir türlü gelmeyecek , transferlerin olumsuz sonuçlandığı haberleri bir bir girilecek.

Yönetim sessiz kalıp tıfıl tıfıl yerli isimlere yönelecek , Tudor istifa etti söylentileri dolaşacak.

At fava bekle..

Beklenen bitti denilen transferler için kap bir türlü gelmeyecek , transferlerin olumsuz sonuçlandığı haberleri bir bir girilecek.

Yönetim sessiz kalıp tıfıl tıfıl yerli isimlere yönelecek , Tudor istifa etti söylentileri dolaşacak.

At fava bekle..
gomis konusunda kalp sorunu var şekilnde bir bahane yaratabilirler ama belhanda için bilemiyorum ne bahane yaratırlar.

-------------Muslera---------
juanfran-- Acerbi----maicon----grimaldo

kucka-------imbula

yasin--------sneijder--------belhanda

Gomis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt