- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
4-3-3 tarzı bir şey mi düşünüyorlar acaba
belhi-gomis-yasin(sinan) üçlü orta saha ise ws, selçuk(tolga), imbula
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acerbi = nokta atisi transfer
Insallah olur
4-3-3 tarzı bir şey mi düşünüyorlar acaba
stoper ve ortasaha alsalar zaten 10bin kombine kafadan satacak salaklar biraz düşünseler.Satılacak oyuncular, kombineler filan yeter transfer için.
transfer butcesini bruma'dan elde edilen gelir sanmak da cok guzelmis.renktas kusura bakmada bk olur.
sen 8m euro'yu belhanda ya gömerek zaten transfer bütcenin yarısından fazlasını bitirdin, 3 gomis'e gider, geriye 4-5m euro bir bütce kalır, bu para ilede adem büyük'ü alırlar.
3 defans oynayacagimiz icin en az 5 guvenecegi stoper ister. hakan ve koray gider zatenZannetmiyorum
Serdar var
Semih var
Ahmet var
Koray var
Hakan var
Burdan 1 oyuncu giderse oda koray ya da hakan olur
transfer butcesini bruma'dan elde edilen gelir sanmak da cok guzelmis.
35 milyon euro civari bir bonservis butcesi var
ozellikle yeni uye oldugunuzda boyle sacma mesajlar daha cok dikkat ceker.
belhanda, maicon, tete, kucka, acerbi!!!!!!!!!!!Bize tabiri caizse şerefsiz, takımı için oyun kurallar dahilinde (!) her türlü pisliği yapabilecek savaşçılar lazım. xelçuk gibi karı kılıklılar degil. Bu transferde adı geçen isimlerde var mı böyle birileri?
kucka ve acerbi çok agresifler.belhanda, maicon, tete, kucka, acerbi
acerbi savascidir ama pislik degildir gerci.
gercekten mi ? kusura bakma sen cok mantikli konusmussun sadece 15 milyon euro bonservis harcamasi yapilacagini dusunerek. 25 milyondan fazla harcarsak uyeligini siliyor musun ?saçmalamışsın.
gomis konusunda kalp sorunu var şekilnde bir bahane yaratabilirler ama belhanda için bilemiyorum ne bahane yaratırlar.Beklenen bitti denilen transferler için kap bir türlü gelmeyecek , transferlerin olumsuz sonuçlandığı haberleri bir bir girilecek.
Yönetim sessiz kalıp tıfıl tıfıl yerli isimlere yönelecek , Tudor istifa etti söylentileri dolaşacak.
At fava bekle..