Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet tam bomba çok kazmaca oynuyor

Selçuk ya da Tolga kesin oynayacaklar.

Sinana da artık güvenmeliyiz olmazsa yasin ya da garry tamamlar ocakta doldururuz yerini ama bi tutarsa satarız alman pasaportu olduğundan 15 milyonları görebiliriz ve bu adama para vermedik biz.

Türk oyuncusuz kadroyu sakın yazmayın boş yere minimum 3 türk olur.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Bence Tolga-Serdar-Sinan üçlüsü seneye banko var

Tudor'un oyun planına çok uyuyor Tolga son maçlarda(kasımpaşa hariç) iyi de oynadı belki seneye de sağlam girerse devre arası 3-5'e bir yere satabiliriz
Serdar eğer sakat olmazsa şu anda elimizdeki en iyi stoper heleki Serdar-Acerbi ikilisi olursa seneye Muslera rahat bir nefes alır kalede
Sinan'da dediğin gibi boş adam değil yerli değilde fransız-ingiliz filan olsa şimdi burada tapıyordu taraftar ona, son maçlarda gerçekten efor sarfetti ondan istediğimiz şeylerin çoğunu yapmayı başardı

Yazın Tudor kampta sağlam fizik&kondisyon yüklerse Sinan-Serdar-Tolga üçlüsünden yararlanabiliriz tamam süper adamlar değil ama hem form yakalarsa elden çıkarabileceğimiz hem devre arasına kadar bizi götürebilecek adamlar

Gomis +
Belhanda +

Tete
Juanfran
Vidal

Acerbi
Maicon
Vlad

Clichy

İmbula
Kucka
Lass Diarra

Joel Campbell
Trezeguet

Şunki gündem isimlerimiz böyle, bakalım kaç tanesi gelecek :)

Gomis şimdi iyi transfer formda iyi bir sezon geçirdi bu transferde tek sıkıntım Gomis'i ne kadar besleyebilicez ve maaliyeti =>çok uçuk maaliyetler ile olmaz ve iyi bir hücum hattında oynarsa Gomis STSL'yi sallayacak forvettir, hani amatörde olsa az buçuk stoperliğim var benim düşünüyorumda o görünüşüyle fiziğiyle kesinlikle Gomis'e karşı oynamak istemem

Sonra Belhanda eğer Montpellier deki dönemi gibi form yakalar ise iş yapabilecek bir adam ama bu transferde de maaliyeti benim için soru işareti

Umarım Belhanda olayı patlar.

sent via GSC

Gecen store'da Muslera atkisi alacaktim ama son anda vazgectim, icim burkuldu :/. Defol Dursun Defol!!

Hollanda basını: "G.Saray, Tete için Ajax'la 3 milyon euro'ya anlaştı ama Tete G.Saray'a sıcak bakmıyor. Raiola başka kulüplerle de temasta"

artik yabanci stoper alinsin zahmet olmasa.
2 senedir lider stoper olmadigi icin sampiyonluga oynayamadik.
ondan önceki sene bikere mucize chedjoulu semihli stoperlerle 3 kupayi kazanmamiz.
ama artik aptalca hava topu golleri izlemek istemiyorum, yabanci lider stoper sart.
alsilnar iste maiconu olsun bitsin.

Seneye kesinlikle sakatlık sıkıntısı olmayan ve genç adamlar ile bir kadro kurmamız lazım

Eğer avrupada yarı finale çıkabilirsek yaklaşık 20 maç yapmış olucaz
lig 34 maç
Kupa da yaklaşık 7-8 maç yapsak

yaklaşık 60*65 arası maç yapıcaz seneye aldığımız adamların Ahmet gibi genç ve kolay kolay sakatlanmayan maç kaçırmayan adamlar olmasına dikkat etmek lazım çünki büyük avrupa klüpleri gibi çok geniş rotasyonlu bir kadro kurmamız imkansız

+ olarak kesinlikle bu 60-65 maçlık periyotta u17-u19-u21 takımından gençlere Ozan-Atalay-Recep-Birhan-Gökay gibi adamlara çok çok şans vermemiz gerekiyor

Formda 1 Belhanda iş yapar lakin 8m çok fazla

O parayla Asamoah veya Aboubakar alınabilirdi

Birde şöyle düşünüyorum bu yıl 34 maçlık lig maratonu ağır geldi Sneijder'e bu 60 maçlık periyotta Sneijder ölür kalır

World Soccer futbol dergisi sezonun en iyi 500 futbolcu listesini açıkladı. Listede Süper Lig'ten sadece Garry Rodrigues ve Bruma var.

Ali Naci Küçük: Belhanda'ya bonuslar ile 8 Milyon Euro bonservis ödenecek. Oyuncunun İstanbul'a gelmesini bekliyoruz.

Ali Naci Küçük: Galatasaray Yönetimi 6.5'a çıkınca Kiev'de 8'e düştü. Transfer bitti.

Younes Belhanda ve Bafetimbi Gomis transferlerinde sona gelen Galatasaray sağ bek için Kenny Tete üzerine odaklandı.

Hollandalı futbolcu için kulübü Ajax ile yaptığı görüşmeleri olumlu geçen Galatasaray Tete ile pazarlığı sürdürüyor. 21 yaşındaki futbolcu ile de anlaşma noktasına gelindiği öğrenildi.

Ajax futbol direktörü Marc Overmars, Tete konusunda yaptığı açıklamada, "Galatasaray ile görüşmeler devam ediyor ancak şu anda sonuçlanmış bir şey yok" ifadeleri kullandı.

Tete'nin transferinde mutlu sona yakın olan sarı kırmızılılar Deportivo forması giyen Juanfran'ı da alternatif olarak yedekte tutuyor.

Swansea ile Gomis'in bonservisi konusunda anlaşma sağlayan Galatasaray Fransız santrforun iki gündür süren sağlık kontrollerinin sonuçlanmasını bekliyor. Gomis ile sağlık probleminin olmadığının resmiyet kazanmasının ardından anlaşma yapılacak.

Bu arada Belhanda konusunda da Dinamo Kiev ile bonservis pazarlığında detaylar üzerinde görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

beinsports

Son 10 sayfada Ali naci ile nevzat in ayni konusmalarini bazi arkadaslar inatla 85. Kez paylasmaya devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt