Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beinsports yeni haber girdi,abi anlaşma noktasındaymışız teteyle
World Soccer futbol dergisi sezonun en iyi 500 futbolcu listesini açıkladı. Listede Süper Lig'ten sadece Garry Rodrigues ve Bruma var.

Bana ne beIN Sports'dan ben buradaki haberleri takip ediyorum.beinsports yeni haber girdi,abi anlaşma noktasındaymışız teteyle
Sneijder'e haksızlık olmuş adam sadece STSL'nin değil avrupanın da asist krallarından
iyi de beinsports verdi ilk tete haberini ,iyi kaynak beinsports.o açıdan beinsportsun haberi doğru olabilir.Bana ne beIN Sports'dan ben buradaki haberleri takip ediyorum.
Oyuncu once buyuk liglerden teklif beklermis diyorlar burada, olmazsa Galatasaray'i dusunebilrim demis diyorlar. Yani kapiyi tam kapatmamis.
Hayir, De Telegraaf verdi bu haberi yani Hollanda basinindan alinti. Turkiye'de ilk beIN Sports verdi dogru.iyi de beinsports verdi ilk tete haberini ,iyi kaynak beinsports.o açıdan beinsportsun haberi doğru olabilir.
Rodrigues mi?![]()
![]()
beinsportsdan önce mi dedi telgraf tete gelecek diye?yoksa senin kastettiğin şu başka liglerde oynamak istiyor haberini telgrafın girdiği mi?Hayir, De Telegraaf verdi bu haberi yani Hollanda basinindan alinti. Turkiye'de ilk beIN Sports verdi dogru.
Raiola Hollanda basinina demec verdi burada beIN Sports'un ne dedigi simdilik onemli degil cunku ben buraya yakin oldugum icin bu tarz resmi aciklamalar da ilk once buradan duyurulur zaten. beIN Sports da tabi iyi arastirip acikliyorlar ben ona bir sey demiyorum ama suanda burada gecen haberlerin hepsinde Tete'nin onceligi Galatasaray degil diyor. Kisaca oyuncuyu ikna etmek onemli onu yapamadiktan sonra alamayiz zaten.beinsportsdan önce mi dedi telgraf tete gelecek diye?yoksa senin kasettiğin şu başka liglerde oynamak istiyor haberini telgrafın girdiği mi?
Ali Naci Küçük: Galatasaray Yönetimi 6.5'a çıkınca Kiev'de 8'e düştü. Transfer bitti.
Ali Naci Küçük: Belhanda'ya bonuslar ile 8 Milyon Euro bonservis ödenecek.