Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Transferlerde de haberler peş peşe geliyor. Orada durumlar nasıl?

Dursun Özbek: "Bugün gündem gayrimenkul."

Hollandalı futbolcu için kulübü Ajax ile yaptığı görüşmeleri olumlu geçen Galatasaray Tete ile pazarlığı sürdürüyor. 21 yaşındaki futbolcu ile de anlaşma noktasına gelindiği öğrenildi.(beinsports)

beinsports yeni haber girdi,abi anlaşma noktasındaymışız teteyle
Bana ne beIN Sports'dan ben buradaki haberleri takip ediyorum. :)

Oyuncu once buyuk liglerden teklif beklermis diyorlar burada, olmazsa Galatasaray'i dusunebilrim demis diyorlar. Yani kapiyi tam kapatmamis.

Bana ne beIN Sports'dan ben buradaki haberleri takip ediyorum. :)

Oyuncu once buyuk liglerden teklif beklermis diyorlar burada, olmazsa Galatasaray'i dusunebilrim demis diyorlar. Yani kapiyi tam kapatmamis.
iyi de beinsports verdi ilk tete haberini ,iyi kaynak beinsports.o açıdan beinsportsun haberi doğru olabilir.

Yaw ne alakasi var Ajax hollanda takimi olduguna göre Ajax'in yakin oldugu hollanda gazeteleri tabiki daha güvenilir bunda anlamayacak ne var

Gsnin basına gecmem gerek lazionun hali ortada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gülünecek bir durum yok paokda gayet başarılıydı ha gs de oynaması skandal hakettiği akhisar filandır o ayrı mesele.

çürük portakala gelirsek takımının durumu sezon içindeki gelgitli performansı v.s gibi etkenlerle başarılı bulunmamış olabilir kişisel istatisliğe bakılarak yapıldığını sanmam bu çalışmanın..

neden belhanda? sözlesme bitimine 1 sene kalan, kariyerinde düsüs yasayan ve kariyerinin en parlak döneminde 8.5m euro bonservis getirisi olan bir oyuncuya 8m euro vermenin mantıgı nedir.

bu transfer sorgulanmalı. büyük bir kazık yedik. bjk 2 yıl üst üste cl'ye gidiyor, süper ligde ii bir sezon gecirmis abubakar'a 7m euro veremiyor. bari git abubakar'ı al, belhanda nedir yahu. insallah bir aksilik cıkarda iptal olur.

Hayir, De Telegraaf verdi bu haberi yani Hollanda basinindan alinti. Turkiye'de ilk beIN Sports verdi dogru.
beinsportsdan önce mi dedi telgraf tete gelecek diye?yoksa senin kastettiğin şu başka liglerde oynamak istiyor haberini telgrafın girdiği mi?

Son düzenleme:
Arkadaslar togo basini tete ile ilgili neler yazdi bugun

Ajax'la ilgili en güvenilir kaynak togo basini

Ali Naci Küçük: Galatasaray Yönetimi 6.5'a çıkınca Kiev'de 8'e düştü. Transfer bitti.

Ali Naci Küçük: Belhanda'ya bonuslar ile 8 Milyon Euro bonservis ödenecek.

beinsportsdan önce mi dedi telgraf tete gelecek diye?yoksa senin kasettiğin şu başka liglerde oynamak istiyor haberini telgrafın girdiği mi?
Raiola Hollanda basinina demec verdi burada beIN Sports'un ne dedigi simdilik onemli degil cunku ben buraya yakin oldugum icin bu tarz resmi aciklamalar da ilk once buradan duyurulur zaten. beIN Sports da tabi iyi arastirip acikliyorlar ben ona bir sey demiyorum ama suanda burada gecen haberlerin hepsinde Tete'nin onceligi Galatasaray degil diyor. Kisaca oyuncuyu ikna etmek onemli onu yapamadiktan sonra alamayiz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt