Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21 yaşında potansiyelli bir insanın gözünde biraz ışık olur bence. Biraz bezgin bir hali var, benim için önemli, senin için değil. Hayırlı olsun, sonuçta esas önemli olan katkı sağlaması.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gözündeki ışıkta önemli tabi ki : )belki burası yarar ona,tudor sayesinde daha hırslanır.hayırlısı : )

Hücum anlamında

Tete = Sabri

Sabri'ye biz aldığı topu geriye oynuyor diye sövüyorduk bu aleman daha beteri

Açın videolarını izleyin, yalan yok defansı sağlam, fiziken güçlü

Benim anlamadigim, bizim salaklar niye oyuncu ile konusmadan ajax ile pazarlik yapiyor?

Diyelim ki 4-5 gundur ajaxli yetkililer ile pazarlik yaptin ve bir sonuca vardin, oyuncu gelmek istemiyorum dese ne olacak?

Cok sacma

İyidir sağolasın Emrah, koşturmaca yoğun şekilde. Sen nasılsın, forum nasıl gidiyor, umarım yolundadır her şey? Mobilden takipteyim ara ara :)

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyidir uğraşmaya devam ediyoruz.Takipte kalmak yetmez yav yaz ara ara :)

-Tapatalk-

Çok değil var ya 1-2 yıl sonra bu EmreMor bonservisiyle beraber yolu STSL'ye düşecektir ...

Bir nane olacağı yok çünki bu çocuktan

Hücum anlamında

Tete = Sabri

Sabri'ye biz aldığı topu geriye oynuyor diye sövüyorduk bu aleman daha beteri

Açın videolarını izleyin, yalan yok defansı sağlam, fiziken güçlü
YouTube istediği zaman gol de atıyo,neyse gelirse görelim ne yapacak...biz savunması 0 bi takımız.katkı saglayacagı şüphesiz.

Bayram tutumlu'nun dedigine gore cenk ben arfa'nin menajeriyle gorusmus. Dursun maliyetinden korkmus guya

Tudor ilk başta defansta oynayan adamların sağlam olmasını istiyodur haklıda bence

Yok ayağı iyi yok topla iyi çıkıyor filan değil defans oyuncusunun ilk özelliği defansı çok iyi olacak
Carole gibi olduğunu düşünün bek oyuncusunun hatta süper olsun hücumuda ortası da her maç 1*2 gol yedirdikten sonra istediği kadar süper olsun

Tete gelişebilecek bir elaman takıma katkı sağlasın da yeter ki

Tete hucumcu bi bek degil en azindan solbek'in hucumcu olmasi lazim bide belhanda yerine ben arfa olsa tadindan yenmezdi.

Polyanna nedir

Polyanna, dünyayı hep güllük gülistanlık gören kız

Tete eger olursa tabi daha 21 yasinda kendini gelistirebilir.
Herkes sabri degil surekli geriye gitsin

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Benim anlamadigim, bizim salaklar niye oyuncu ile konusmadan ajax ile pazarlik yapiyor?

Diyelim ki 4-5 gundur ajaxli yetkililer ile pazarlik yaptin ve bir sonuca vardin, oyuncu gelmek istemiyorum dese ne olacak?

Cok sacma

Kendin soruna cevap vermişsin.

Salak oldukları için.

sent via GSC

DCYbgpoXgAA8n2S.jpg

Yine 85 tane transfer yaptık, hiçbiri resmi olarak açıklanmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt