Murat Canoğlu
Sarı Üye
- 12 Mayıs 2017
- 288
- 0
- 316
Sıra imbula denen insan azmanında
????GALATASARAY????
????GALATASARAY????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takılmak lazım. Takım yaşlı, üç sene sonra takımda oynama ihtimali olan futbolcuları saymayı bir dene istersen. Her sene yap-boz la bir yere varılamaz. Belli mevkilere 1 ya da en fazla 2 tecrübeli futbolcu alınabilir, fazlası iş bilmezliktir, değilse en hafifiyle günü kurtarma çabasıdır. Geleceği de düşünmek lazım planlamayı yaparken...
kulübü verdiyse,tetenin yapacagı bişey yok.el mahkum.sneijder-inter olayına benziyo.Bonservisi 3 milyon euro dan biraz fazla + bidaki satistan pay diyorlar.
Erdemcim nasılsınTete nin hücum bayağı sıfır sanırım, bildiğin sıfır. H.o.
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyle sey olurmu hic. Oyuncu istemiyorum dese hic bir sey yapamazlar. Sendekulübü verdiyse,tetenin yapacagı bişey yok.el mahkum.sneijder-inter olayına benziyo.
sabrinin kullanmadıgı sol ayagıyla gol attıgı rakiplerin oldugu,servetin 4-5 kişiyi geçip gol attıgı bi ligde bunları düşünmeyin.kaldı ki çok potansiyelli bi oyuncu-yaş 21...ömrünün sonuna kadar hücuma çıkmayacak diye bişey yok.Tete nin hücum bayağı sıfır sanırım, bildiğin sıfır. H.o.
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyidir sağolasın Emrah, koşturmaca yoğun şekilde. Sen nasılsın, forum nasıl gidiyor, umarım yolundadır her şey? Mobilden takipteyim ara araErdemcim nasılsın
aman...zaten son şartlar görüşülyomuş oyuncuyla .geliyo inşallahOyle sey olurmu hic. Oyuncu istemiyorum dese hic bir sey yapamazlar. Sende![]()
21 yaşında potansiyelli bir insanın gözünde biraz ışık olur bence. Biraz bezgin bir hali var, benim için önemli, senin için değil. Hayırlı olsun, sonuçta esas önemli olan katkı sağlaması.sabrinin kullanmadıgı sol ayagıyla gol attıgı rakiplerin oldugu,servetin 4-5 kişiyi geçip gol attıgı bi ligde bunları düşünmeyin.kaldı ki çok potansiyelli bi oyuncu-yaş 21...ömrünün sonuna kadar hücuma çıkmayacak diye bişey yok.