Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takılmak lazım. Takım yaşlı, üç sene sonra takımda oynama ihtimali olan futbolcuları saymayı bir dene istersen. Her sene yap-boz la bir yere varılamaz. Belli mevkilere 1 ya da en fazla 2 tecrübeli futbolcu alınabilir, fazlası iş bilmezliktir, değilse en hafifiyle günü kurtarma çabasıdır. Geleceği de düşünmek lazım planlamayı yaparken...

Bu yönetim mal. Önlerinde Telles, Bruma, hatta Arda gibi örnekler var. Bu 3 futbolcudan toplamda 35M falan kazandı kulüp ve 2sini bu yönetim sattı.

Bu tür genc potansiyeli olan transferlerden elde ettikleri geliri görüp Scout ekibinin imkanlarını sonuna kdr genişletir ve onların önerilerine göre oyuncu alırım.

Bizim mallar bunu yapmak yerine belhandaya 8 milyon veriyorlar.

Ajax taraftari Tete nin satilmasini pek istemiyor

Tete nin hücum bayağı sıfır sanırım, bildiğin sıfır. H.o.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lyon, Benfica'dan, Gaziantepspor'un eski oyuncusu Marçal'ı 4.5 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı

Yav Hollanda'da bile hücum öğrenememiş adama gelir burada gelişir diyorsunuz gerçekten hayal dünyanıza hayranım. Tamam defans çok önemli de sen şampiyonluğa oynayacaksan beklerinin oyunun içinde olması lazım napıcaz bu adamla Kayseri kapanmışken eli belinde orta sahada bekleyen bir bek ile acaba...

Ajax tamamsa Tete ikna edilir yav Ligin yarısı hollandalı anasını satayım bir işe yarasın araya adam filan sokun ikna edilir daha 21 yaşında oğlan

Teteyi tanimiyorum ve hic izlemedim,biraz baktim gecen yil Bayern yuve ve Liverpool ilgilenmis,erken oldugu icin ayrilmak istememis,simdi aradan bir yil gecmis ve biz bu adami 3e alacagiz ve oyuncu gelmek isteyecek,hic inandirici degil

Tete nin hücum bayağı sıfır sanırım, bildiğin sıfır. H.o.

sabrinin kullanmadıgı sol ayagıyla gol attıgı rakiplerin oldugu,servetin 4-5 kişiyi geçip gol attıgı bi ligde bunları düşünmeyin.kaldı ki çok potansiyelli bi oyuncu-yaş 21...ömrünün sonuna kadar hücuma çıkmayacak diye bişey yok.

sabrinin kullanmadıgı sol ayagıyla gol attıgı rakiplerin oldugu,servetin 4-5 kişiyi geçip gol attıgı bi ligde bunları düşünmeyin.kaldı ki çok potansiyelli bi oyuncu-yaş 21...ömrünün sonuna kadar hücuma çıkmayacak diye bişey yok.
21 yaşında potansiyelli bir insanın gözünde biraz ışık olur bence. Biraz bezgin bir hali var, benim için önemli, senin için değil. Hayırlı olsun, sonuçta esas önemli olan katkı sağlaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt