Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bruma ve podolski satarak daha güç kaybettiğimiz ortamda biz adam alamıyoruz brumayı satarak gelen parayla adam alıcaz anlaşıldı herşey onunlada 2 -3 adam alıcaz enfazla yanı 3 isim gider 3 isim gelir birşey değişmeyecek

----------------Gomis-------------
---------Sneijder---Belhanda--------
Clichy---Asamoah---Selcuk---Visca
------Chiriches--Maicon--Serdar----
----------------Muslera---------------

transfer dedikodulari Tudor'un kafasindaki 3-4-2-1 soylentilerini dogrular nitelikte mevki ve oyuncu tarzi acisindan. Bu isimlerin bir cogu alinamayacaktir ama Tudor bir sekilde bu sistemi oynatacak sanirim. Zor bir sistem acikcasi, ofansta uretici olmak icin beklere cok fazla yuk dusecek.
Bu sisteme guvenip de net kanat oyuncusu almamak buyuk risk bence. Isim bile cikmiyor.

Son düzenleme:
Fenerbahçe, Mathieu Valbuena ve takımı Lyon ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

belhandayı para verip almak intihar gibi birşey açıkcası yazık yaw en az gary rodriges kadar saçma bir hamle bari ben arfaya gömün parayıda enazından ne verim alabileceğimizi bildiğimiz bir herife gitsin para tıpkı podolskide olduğu gibi
Vallah bu kadar para bayılacaksak mutlaka ne vereceğini az çok kestirebileceğin bir adamı almak lazım.

Bu herif her yönüyle kocaman bir soru işareti. Zaten arızalı manyağın teki. Bizim kulüpteki ortamı da göz önünde bulundurursak kendini salması çok olası bence.

sent via GSC

Ben Arfa'nin bu kadar sevilirken Belhanda'nin bu kadar gomulesini duygusal buluyorum.

Ben Arfa problemli bir oyuncu bizi dagittigi hazirlik macindaki gibi oynadigini sanmayin tum sezon

Ben Arfa'nin bu kadar sevilirken Belhanda'nin bu kadar gomulesini duygusal buluyorum.

Ben Arfa problemli bir oyuncu bizi dagittigi hazirlik macindaki gibi oynadigini sanmayin tum sezon

mevzu problemli olması değil ben arfa sahadayken ne alacağını bildiğin bir adam oynarsa her türlü ağırlık koyar yönetir takımını, belhanda ise o kalibrede bir oyuncu değil mevkisiz sahada avel avel gezen bir oyuncu.

fener aciklamis valbuena'yi hayirsiz olsun

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda gibi son yıllarda boş geçmiş oyuncuya 6.5 vermek mallık. Maximum 4-5 eder

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leipzig sochaux'un 18 yasindaki stoperi Ibrahima Konate'yi aldigini acikladi

Bi arastiriyim dedim, devre arasinda A takima cikarilmis ve sene sonuna kadar toplam 13 macta forma giymis ve 1 gol atmis, eger leipzig bu oyuncuyu aliyorsa demekki scout ekibi saglam

Keske bizde bu transfer doneminde fransa ikinci liginden 1-2 oyuncu alabilsek, fransa ikinci lig genc yetenekli afrikali oyuncularla dolu

DCHP_d6XsAAW-fI.jpg

Öncelik orta saha olması gerekirken isim bile geçmiyor bu bölge için nasıl bir planlamamız var merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt