Erol S. Aydinli
Parçalı Üye
- 31 Mayıs 2015
- 3.462
- 1.451
- 913
ntvspor a göre Belhanda icin 6.5 milyon teklif ettik
Belhanda bence cok gereksiz bir adam. Alınabiliyorsa , satınalma opsiyonlu kiralık olarak Ben Arfa alınsın. Çok daha iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ntvspor a göre Belhanda icin 6.5 milyon teklif ettik
Vallah bu kadar para bayılacaksak mutlaka ne vereceğini az çok kestirebileceğin bir adamı almak lazım.belhandayı para verip almak intihar gibi birşey açıkcası yazık yaw en az gary rodriges kadar saçma bir hamle bari ben arfaya gömün parayıda enazından ne verim alabileceğimizi bildiğimiz bir herife gitsin para tıpkı podolskide olduğu gibi
Ben Arfa'nin bu kadar sevilirken Belhanda'nin bu kadar gomulesini duygusal buluyorum.
Ben Arfa problemli bir oyuncu bizi dagittigi hazirlik macindaki gibi oynadigini sanmayin tum sezon
Selcuk var tolga varÖncelik orta saha olması gerekirken isim bile geçmiyor bu bölge için nasıl bir planlamamız var merak ediyorum
isim cok geciyor da hareket yokÖncelik orta saha olması gerekirken isim bile geçmiyor bu bölge için nasıl bir planlamamız var merak ediyorum