- 16 Haziran 2010
- 203.616
- 155.622
- 6.838
Hayir tanimiyorum pek.Şu çakma Juanfran'ı izledin mi hiç?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir tanimiyorum pek.Şu çakma Juanfran'ı izledin mi hiç?
Talisca büyük ihtimal ayrılacak beşiktaş'tan güzel haber bu. Manchestera gidiyormuş , takımın yarısı idi. Yerini doldururlar ancak alışmış adamın gitmesi iyi yine de.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence fenerbahce de çok vasat transferler yapıyor. Hepsi günü kurtarma hamlesi gibi yaş ortalaması gittikçe yükseliyor. Mantıklı hamleler yaparsak şampiyonluk zor değil yeter ki o sinerjiyi yakalayalim.Talisca-Abou'nun yerini dolduramazlar kolay kolay Q7-babel-atiba-adriano-gg-fabri filan hepsi yaşlandı artık ozzy-cenk-necip filan boş adam zaten
Aslında abarttıkları kadar iyi bir takım değil tinerspor biz zorla şampiyon ettik bu yıl adamları Talisca sene başından beri formda abou 2. yarı hemen her maç bunları taşıdı bu ikili giderse yerleri zor dolar
alex vidal veya juan fran o zamanİnter, Kenny Tete transferi konusunda Ajax ile anlaştı. Oyuncunun menajeri sözleşme detaylarını konuşmak için Milano'da. (La Gazzetta dello Sport )
hakemleri de unutmayalımTalisca-Abou'nun yerini dolduramazlar kolay kolay Q7-babel-atiba-adriano-gg-fabri filan hepsi yaşlandı artık ozzy-cenk-necip filan boş adam zaten
Aslında abarttıkları kadar iyi bir takım değil tinerspor biz zorla şampiyon ettik bu yıl adamları Talisca sene başından beri formda abou 2. yarı hemen her maç bunları taşıdı bu ikili giderse yerleri zor dolar
Juanfran bizim aradigimiz kalitede bir sagbek degil bana gore. Vidal derken adam 6 aydir sakatti suanki durumu nasil bilen yok. Barcelona da birakmayabilir bilemiyoruz.alex vidal veya juan fran o zaman
Oğlum bu gomis elimizde kalacak diye çok korkuyorum bak geçen sene tiote ile direkten döndük büyük risk alıyoruz hayırlısı. Umarım allah bize ve ailesine acı yaşatmaz
ali naci dediydi o isimleri,ondan söyledim.corchia olsa keşkeJuanfran bizim aradigimiz kalitede bir sagbek degil bana gore. Vidal derken adam 6 aydir sakatti suanki durumu nasil bilen yok. Barcelona da birakmayabilir bilemiyoruz.
Corchia'yi isterim ama o hic gundemde yok galiba.ali naci dediydi o isimleri,ondan söyledim.corchia olsa keşke
Bence fenerbahce de çok vasat transferler yapıyor. Hepsi günü kurtarma hamlesi gibi yaş ortalaması gittikçe yükseliyor. Mantıklı hamleler yaparsak şampiyonluk zor değil yeter ki o sinerjiyi yakalayalim.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi