- 21 Ocak 2010
- 72.684
- 51.113
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tudor'un 2 stoper istemesinden daha dogal birsey yok.
1. Yedigi gollerin 80% ini duran toptan yemis bir takimdan bahsediyoruz
2. 3 stoperli sistem dusunuyor
Ama hucumda yaratici oyuncu ihtiyacimiz da var bence
BÜLENT reisi arayıp rica etmiştir , bi de kolu ben alıp oynayayım diye.SICAK HABER! Osmanlıspor, Bülent Uygun ile prensip anlaşmasına vardı!
umarim küme düserler, bu ne
her gun birine yaziyorlar bu adami, bedavaya iyi transfer ama takimin neresinde oynar bilemiyorumCSKA's Zoran Tosic has reportedly agreed a three-year contract with Galatasaray. Very doubtful news. https://twitter.com/sportexpress/status/875658031920406529
VTR-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sağol renkdaş ..
[FONT="]CSKA Tosiç için Geçen sezon cepli top ve beş asist ile kutlandı Rusya şampiyonluk, 24 eşleşmeleri geçirdi.[/FONT]
alabiliriz zira bu sene cok oynamamis. klas topcu hemde :ka19:
Sevindim bu malı TRT de yorum yaparken görmüycem sonundaAdana Demirspor'da teknik direktör Giray Bulak ve yardımcılarıyla resmi sözleşme imzalandı.
Enes hocam seni çok ümitli görüyorum ama başımızda dursun denen şahıs var
fazla kapılma bence
Acerbi nedir necidir ne iş yapar ne sağlar bize bu arada? 1.92 boyunun olduğunu biliyorum
Bizim için en kritik yer orta saha oraya iki tane azman adam yiyen oyuncu almamız gerekir.
Şu makengo güzel fırsattı yahu o yüzden diyoruz ya fransa 2. ligine kamp kurmamız lazım tüm scoutları fransaya yönlendir her sene 2 fırsat oyuncusu bulursun.
500bin 1 milyon ne varsa al gel ülke içine kirala yetişsinler senede 5 milyon euroyu bu şekilde 6-7 oyuncuya harcasan asla zarar etmezsin
sağol renkdaş ..