Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zoran tosic h.o,almisiz
gunluk_manda_sutu_kaymak.jpg

?

tudor'un 2 stoper istemesinden daha dogal birsey yok.

1. Yedigi gollerin 80% ini duran toptan yemis bir takimdan bahsediyoruz
2. 3 stoperli sistem dusunuyor

Ama hucumda yaratici oyuncu ihtiyacimiz da var bence

Stoperler çok önemli ama önlibero da çok çok önemli. Bize Melo gibi fizikli, teknik, kafa toplarını alacak bir önlibero da lazım. İsmi gecen Kucka yada İmbula yapabilir mi, bilmiyorum.

Galatasaray orta sahaya 3 transfer yapmayı planlıyor. Imbula ve Kucka adaylardan 2 tanesi.

DCbvoYKVoAA8ZtW.jpg

Enes hocam seni çok ümitli görüyorum ama başımızda dursun denen şahıs var
fazla kapılma bence

Acerbi nedir necidir ne iş yapar ne sağlar bize bu arada? 1.92 boyunun olduğunu biliyorum

Klasik lider italyan stoperi be reis

Defansı zamanlaması konsantrasyonu gerçekten çok üst düzey güçlü hava toplarında etkili boyuna rağmen çok ağır değil

Tam bizim savunmaya liderlik yapacak çekip çevirecek adam

Kjær-Skrtel-Marcelo filan bu ligin en iyi stoperleri olarak gösteriliyor di mi onlardan en az 2*3 tık daha yukarıda birisi

Bizim için en kritik yer orta saha oraya iki tane azman adam yiyen oyuncu almamız gerekir.

Şu makengo güzel fırsattı yahu o yüzden diyoruz ya fransa 2. ligine kamp kurmamız lazım tüm scoutları fransaya yönlendir her sene 2 fırsat oyuncusu bulursun.

500bin 1 milyon ne varsa al gel ülke içine kirala yetişsinler senede 5 milyon euroyu bu şekilde 6-7 oyuncuya harcasan asla zarar etmezsin

Bizim için en kritik yer orta saha oraya iki tane azman adam yiyen oyuncu almamız gerekir.

Şu makengo güzel fırsattı yahu o yüzden diyoruz ya fransa 2. ligine kamp kurmamız lazım tüm scoutları fransaya yönlendir her sene 2 fırsat oyuncusu bulursun.

500bin 1 milyon ne varsa al gel ülke içine kirala yetişsinler senede 5 milyon euroyu bu şekilde 6-7 oyuncuya harcasan asla zarar etmezsin

En güzel örneği Cyprien varken tutup Donk'u aldık

Şimdi Donk'u parasını verip gönermeye çalışıyoruz
Cyprien için Nice 20m bonservis belirliyor

o degilde yazın dinlyecek album de yok lan.tarkanın albümü fos,şu transfer döneminde ilaç bile değil.

Galatasaray, orta saha oyuncusu Christian Cueva'yı gündemine aldı. (NTV Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt