Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imbula zu Nice

Tete zu inter

Acerbi kulubu 12 milyon istiyor imkansiz

Varmi baska olumsuz haber

İkisini de izliyorum, Guardiola sebebiyle City'i daha çok, Klopp için Liverpool'a da dikkat ediyorum, diğerlerini daha az ama Tottenham da ilginç bir takım. Bu sene sık Londra'da olacağım maçlarına gitsem mi diye düşündüm ama yeni stadlarını beklemek lazım belki.

Bi de Galatasaray bunların futbolcularıyla ilgilendiği için futbolcularıyla ilgili haberlere de dikkat ediyorum bazen.

Tottenham fena ya, Pochettino'yu cok seviyorum. Lamela ilk gittiğinde baya takip ederdim de oynatmadiklarindan fazla bakmiyorum artik

DChwKF6UMAUX3vJ.jpg

ronaldo varken barça şampiyon olamayacağını anladı tabi:nargile:

Çoğu Renktaş kadroyu 11 yabancı olarak yazıyor. Gerçekçi bakmak gerekirse kadro şöyle olacak

Galatasaray_SK.webp

Bolton Wanderers: Cristiano Ronaldo'nun transferi için oyuncuyla hernangi bir görüşme yapılmamıştır......

Guzel haberler verin transfer konusunda
verdik 6-7 sayfa geride...tony scholes:imbulanin transferi için söylentiler çok erken demiş ..nice oyuncu ile görüşmemiş bile daha.
fenerbahce muhabiri :clichy Galatasaraya gitmek üzere falan dedi.

Son düzenleme:
Guzel haberler verin transfer konusunda

Tete intere Imza atmak uzere

Imbula icin Nice devrede,favre den dolayi Nice transferde avantajli

Acerbi 12 milyon istiyor kulubu cok zor

Maicon pazarliklar yavas ilerliyor

Guzel haber degil belki ama en azindan gercekleri yazdim,hayal satmadim

SON DURUM
Gomis-Belhanda: KAP geliyor

Imbula: Galatasaray ile anlaşınca oyuncunun menajeri de kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Acerbi-Maicon: Bonservis görüşülüyor

A.Naci Küçük

Son düzenleme:
Futbolu Sevilla'da bitirmedi ki, Sevilla Nasri'yi tekrar kiralamak istedi ama City kiralamak istemiyor satmak istiyor, maaşı da yüksek, o yüzden dönmüyor Sevilla'ya, yoksa Sevilla Nasri'nin yanında Nolito ve Navas'ı da bitirmeye çalışıyor 3'ünü beraber oynatacaktı.

Nasri çok iyi oyuncu. Tek sorunu hep istikrarsızlık oldu. City'den ayrılmak isteyen de kendisi, Guardiola rotasyonda tutmak istiyordu kendisini.

Mangala için de aynı durum söz konusu, Valencia tekrar kiralamak istedi City satmak istiyor, bonserviste indirim istediler City istedikleri fiyatı kabul etmedi.
Mehmet,şu forum içi çok yararlı adamsın. :hat:

"son dakikada büyük bir sıkıntı olmazsa bafetimbi gomisin ardından 2.transferimiz olacaktır. bonservis 6.5 milyon euro artı 1.5 milyon euro."

kvakerboi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt