Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisini de izliyorum, Guardiola sebebiyle City'i daha çok, Klopp için Liverpool'a da dikkat ediyorum, diğerlerini daha az ama Tottenham da ilginç bir takım. Bu sene sık Londra'da olacağım maçlarına gitsem mi diye düşündüm ama yeni stadlarını beklemek lazım belki.
Bi de Galatasaray bunların futbolcularıyla ilgilendiği için futbolcularıyla ilgili haberlere de dikkat ediyorum bazen.
Tottenham fena ya, Pochettino'yu cok seviyorum. Lamela ilk gittiğinde baya takip ederdim de oynatmadiklarindan fazla bakmiyorum artik
Ronaldo transfer oldugundan beri Barca 5-2 onde sampiyonluk sayisindaronaldo varken barça şampiyon olamayacağını anladı tabi:nargile:
verdik 6-7 sayfa geride...tony scholes:imbulanin transferi için söylentiler çok erken demiş ..nice oyuncu ile görüşmemiş bile daha.Guzel haberler verin transfer konusunda
Guzel haberler verin transfer konusunda
Ronaldo transfer oldugundan beri Barca 5-2 onde sampiyonluk sayisinda
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mehmet,şu forum içi çok yararlı adamsın.Futbolu Sevilla'da bitirmedi ki, Sevilla Nasri'yi tekrar kiralamak istedi ama City kiralamak istemiyor satmak istiyor, maaşı da yüksek, o yüzden dönmüyor Sevilla'ya, yoksa Sevilla Nasri'nin yanında Nolito ve Navas'ı da bitirmeye çalışıyor 3'ünü beraber oynatacaktı.
Nasri çok iyi oyuncu. Tek sorunu hep istikrarsızlık oldu. City'den ayrılmak isteyen de kendisi, Guardiola rotasyonda tutmak istiyordu kendisini.
Mangala için de aynı durum söz konusu, Valencia tekrar kiralamak istedi City satmak istiyor, bonserviste indirim istediler City istedikleri fiyatı kabul etmedi.