Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NEREDE ULAN BU TRANSFERLER¿¿

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Imbula ve kucka nokta atisi olurdu ama ikisini de kaptirdik

Saglik olsun baska isimler buluruz heralde orta saha transferi sart

QaqerboYYy Gomis belhanda bitmis diyor. Bu zamana kadar bitmeden yazmamisti transfer

Ulan Dursun ABV be millet çatır çatır transfere başladı biz hala karavana

Elinde para var ekonomik olarak borçları çözme yoluna gitti o kadar Bruma-Poldi gibi adamlar gitti

Hala kimseyi alamıyorlar hala kimseyi alamıyorlar anasını satayım

Gomis-Belhanda kimsenin içine tam olarak sinmiyor. Mühim olan Acerbi, Maicon, Kucka, İmbula dörtlüsünden alınacak isimler.

rahat olun beyler adem titi castro paketi geldiginde buralar şenlenecek az daha sabır

Gomis - Belhanda içimize sinmiyorsa Allah bizi ıslah etsin.

younes belhanda
son dakikada büyük bir sıkıntı olmazsa bafetimbi gomisin ardından 2.transferimiz olacaktır. bonservis 6.5 milyon euro artı 1.5 milyon euro.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 17 haziran 2017 17:09)

bafetimbi gomis
galatasaray'ımıza hayırlı olmasını diliyorum.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 17 haziran 2017 17:07)

2017 - 2018 transfer sezonu
her gün bir başka isimle adımızın anıldığı ancak gün itibariyle bafetembi gomis dışında elle tutulur bir hamlemizin olmadığı sezondur.

daha önce de yazdığım üzere menajerler oyuncu öneriyor ve dakikasında galatasaray x ile anlaştı şeklinde piyasaya sunuluyor.

ne olduysa dünden beri basın tarafından haber bombardımanı başladı.

younes belhanda ile olan görüşmelerde dinamo kiev ile kesin olarak el sıkışılmadı. son olarak 6.5 milyon euro teklif edildi. dün sabaha göre devasa bir adım atılmış değil yani. yine de transferin tamamlanmasının önünde engel görmüyorum. aradaki fark fazla değil.

kenny tete türkiye'ye gelmeye pek istekli değil. ajax'a dün öğle saatlerinde teklif iletildi. de jong + 1.5 milyon olarak. ancak 3 milyon euro isteniyor. oyuncu ile kesin olarak anlaşıldı haberi de doğru değil. menajerler üzerinden görüşülüyor.

lassana diarra ile ilgili bir görüşme yapılmadı.

gael clichy için şartlar zorlanıyor.

francesco acerbi için pozitif gelişmeler var.

vlad chiriches için bekleyiş devam ediyor.

juan fran transfer kısa süre sonra biterse sürpriz olmaz.

genel olarak durum böyle. iki dakika sonra bir başka isim ortaya çıkabilir. ya da yukarıda pozitif gelişmelerin olduğunu yazdığım isimlerden biri ile imza atılabilir. ne yazık ki her gelişmeyi anı anına yazma şansım olmadığını da hatırlatmamda fayda var. atladığım bir şey varsa affola. en yoğun çalışma dönemindeyiz malum :)
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 15 haziran 2017 15:28)

Bruma'dan gelen parayla transferler aciklanacakti sözde hala gelen giden yok istanbula

Oyuncu almasını beceremiyoruz
16 milyon'a Gomis'i mal ediyoruz
Belhanda'ya 8 bonservis veriyoruz
Tolga 3 Serdar 4.5 Eren 3 bonservis veriyoruz

Oyuncu satmasını beceremiyoruz
Telles 6.5 a gitti 20 ye satacak şimdi Porto
Bruma 12.5 a gitti en az 30 milyon euro civarında bir transfer yapacaktır
Poldi şaka gibi 2 milyon a gitti

Bu yönetim ile olabildiğince az adam alıp satalım çünki her türlü zarar ediyoruz

32'lik Gomis için bonservis bedeli şu an için muamma, kendisine 3,5 milyon Euro garanti para taahhüt edildi. Anlaşma ise kuvvetle muhtemel 3 veya 3+1 şeklinde olacak. Alacağı bonus ve ekstralara girmiyorum. Çaptan düşmüş Belhanda için ise 8 milyon Euro bonservis bedeli ve oyuncunun kendisi ise yıllık 2,5 milyon Euro garanti paradan 4 senelik kapı gibi sözleşme verilmiş. Kulüp uçan kuşa borçlu, Dursun'un iş bilmezliği ve çapı ise malum. Bu şartlar altında Allah gerçekten bizi ıslah etsin.

Son düzenleme:
Galatasaray'da Gomis ve Belhanda transferleri için geri sayım başladı. Sarı kırmızılı yönetim iki futbolcuya da imzalamaları için sözleşmeleri gönderdi.

Yönetimin iki futbolcunun toplam bonservisi için yaklaşık 10 milyon euro'luk bir bedeli kasasından çıkarması bekleniyor.

Sol bek mevkisi içinde çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Gael Clichy konusunda önemli mesafe kat edildiği ve transferin sonuçlandırılabileceği belirtildi. Sarı-kırmızılılar bu üç transferden en az ikisini gelecek hafta resmi olarak noktalamayı hedefliyor.

beinsports

Gomis ve Belhanda tamam! Sırada Clichy var! (BeinSports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt