Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda'yı almak yerine bertrand traore'yi kiralamamız gerekirdi bir de gomis ile hücum bölgesi eren sinan garry yasin ile çok da güzel tamamlanırdı. gomis-eren-traore-yasin-sinan-garry
orta saha imbula ile çağ atlar, bir de kucka ile harika ikili olur ama yerli seven bi yönetim olduğundan musa ile imbula yeterli olur. tolga-imbula-musa-selçuk(maalesef)-sneijder
defans maicon/acerbi aradığımız adam bir de denayer ile hem sağ bek hem stoperi sağlama alırız, sol bek adayı ise clichy/asamoah. maicon-serdar-ahmet-denayer-linnes-carole-clichy
min.transfer sayısı ancak böyle olur.

Gomis sabaha kadar aciklanmis olur diye dusunuyorum.
Acerbi ve Imbula da son dk surprizleri olmaz ise kesin bizdeler.
Clichy'yi bilemiyorum cok talibi cikar bu adamin.
Nasri zaten cok para ister.
Acerbinin durumuna gore diger stoper adaylarina donulur.
Bunlar duyum falan degil tamamen kendi dusuncelerim.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Şaka maka bayağı kesin yazmış adam. Arada 3 milyonluk bir bonservis bedeli kaldı, onu da önümüzdeki saatlerde hallederler diyor orta yol bulunur anlamında. Acerbi'yle zaten 4 yıllık 2.5 milyon Eurodan anlaşmışız bile orada bir sıkıntı yok diyor.

9 milyon önerdiğimize göre Tudor fena istiyor bu adamı. İnşallah yan çizmeyiz artık bu tip transferlerde.
bu paylaştıgım haberden önce cıkan bi haber vardı italya basınında yine..9 milyona çıktıgımızı ve transferin yakın oldugunu söylüyodu zaten : )

Şu Kucko olsun insallah da o buyuk buyuk konusan gerzek hamsileri gorecem ben.

Bu sene icerisinde sozlesmesini yenileyerek uzattilar.
Serbest kalma maddeside var diye hatirliyorum.
Sonucta para problemleri yok.
Neden olmasin?

Mbappe transferine odaklanmış durumdalar bu aralar haberler o yönde Dybala'da Madrid taraftariymis bakalim. Ronaldo'nun yerini doldururlar mi şüpheli

Şu Kucko olsun insallah da o buyuk buyuk konusan gerzek hamsileri gorecem ben.

önce nevzat yazdı,sonra tuttoport bize yakın oldugunu söyledi.bonservisi 6-7 milyon falan diyolar.ödeyebilen alır kiralık,opsiyonuyla...

IFAB Direktörü David Elleray: Maçların 90 dakika yerine 60 dakika oynanmasını planlıyoruz. Frikik ve kornerlerde paslaşmadan başlanabilecek.

bu manyak mı la

Bizden Kucko'ya teklif olduğuna hiç emin değilim, ama gerçekten varsa ve o trabzon'u tercih ediyorsa etsin zaten. Kafası az çalışan oyuncudan cacık olmaz, trabzon'un dağlarında emekliliğin yaşasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt