Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs isterken tsyi tercih edecek adam gelmesin zatenbeynine tüküreyim onun. Çok sevdiğim bi topcuydu

6a0df68d52d3307a32d5a3c89467cc13.gif

bilmem izledin mi EPL maçlarını ama gerçekten zevk veren oyun sergiliyorlar. geçen senede ipin ucundan kaçtı şampiyonluk.
alli&kane ikilisi rüşdünü ispat etmemiş 1 senede parlamış kişilere 70-80 verilen piyasada 100ün üzerinde edecekleri bir gerçek.

@Halil Tolga KARAAKIN
yetenek olarak katılıyorum ronaldodan daha iyi. şuna da evet derim "ronaldo reale geldikten 1-1.5 sene sonra eski ronaldo gibi zevk veren futbol oynamadı"
ama son zamanlarda barça kaybolurken messi de kayboluyor üstelik takımda suarez ve neymar gibi dominant 2 oyuncu varken ofans anlamda.
ronaldo kaybolduğunda dahi 2-3 gol atabilen ve profesyonellik anlamda kat kat daha iyi messiden.
Bence Messi gayet iyiydi (Toplam nerdeyse 60 gol-asist) fakat özellikle Neymar formsuzdu.Orta sahayı saymıyorum bile.Trnsferler hep karavana oldu.Örneğin Alves neden tutulmadı anlamadım.Mesela bu yıl Tolisso hamlesi de beklerdim.

Amacın nedir deminden beri? Çocukluk yapıyorsun şu an.

Adam dogrulari soluyo bizim adimiz bile gecmiyo. Farkindaysaniz Baskanimiz dursun florentino perez degil. Kendinizi en kotusune hazirlayin yok anlasmak uzere yok anlasacak ulan 1 aydir ayni muhabbetler tik yok hala fenerle 3 oyuncunun adi cikti aldilar. Bizle bi ton adamin ismi cikti sisirme balon haberlerden baska bi bok yok. Bu is bilmez heriflerin yapacagi hamle basit tarik ve donk yeni transfer diye avuturlar kendilerini.

Pazartesi günü takım top başı yapıyor en azından 2 oyuncuyu getirmeliyiz..

Juventus, Gianluigi Donnarumma için resmen teklifini iletti.

Pazartesi günkü antremanlara zaten 11 oyuncuları katılmaz. Ekstra 3-4 gün izin verirler onlara. Alt yapıdan seçilenler bide yedek takılanlar çıkar o antremana Koray falan

yeni transfer aciklasak bile Pazartesi günü antrenmanlara katilmazlar, yurtdisi kampa yetissinler yeter

Temmuzun başında eleme maçları başlıyor yani çok vaktimiz kalmadı şunun şurasında 10 günde bütün transferlerin bitmesi lazım..
2 ay önceden başladık diyorlar görecez bakalım..

son dakikada büyük bir sıkıntı olmazsa bafetimbi gomisin ardından 2.transferimiz olacaktır. bonservis 6.5 milyon euro artı 1.5 milyon euro.(Belhanda için)
(quakerboy - 17 haziran 2017 17:09)

galatasaray'ımıza hayırlı olmasını diliyorum.(Gomis için)
(quakerboy - 17 haziran 2017 17:07

Duyum paylaşmazdım lakin bu adam bir garip duyumcumu değil mi bilemiyorum kimdir nedir.

Son düzenleme:
Temmuzun başında eleme maçları başlıyor yani çok vaktimiz kalmadı şunun şurasında 10 günde bütün transferlerin bitmesi lazım..
2 ay önceden başladık diyorlar görecez bakalım..

İlk eleme kolay bir rakip olucak,o yüzden çok panik yapmıyorum ben ama adaptasyon vs bunlar önemli.
Sonuçta hakikaten ilk başta fiyatlar yüksek oluyor,10 dan açıyolar mesela veren çıkmazsa iniyolar sonlara doğru ucuza gidiyor adam talibi yoksa.Tabi direk iyi para verip alanda olabiliyor.Çok sona kalıncada kimsenin almadığı çöpler kalıyor bunu iyi ayarlamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt