Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarper ile ramazan geceleri nasıl hoş geçer ama kendisi pek itibar etmiyo transfere :/nöbette aktif olsana biraz sarper nerde oda yok
ne bilyim gaza geldi muharrem başkan herhalde.sen niye bu kadar takıldın trabzona transfer durumuna,bütün mesajların neredeyse trabzon üzerine kurulu...Trabzon başkanı niye öyle bir tweet attı o zaman. Adamın transferi iki gün önce bitti.
Bence Messi gayet iyiydi (Toplam nerdeyse 60 gol-asist) fakat özellikle Neymar formsuzdu.Orta sahayı saymıyorum bile.Trnsferler hep karavana oldu.Örneğin Alves neden tutulmadı anlamadım.Mesela bu yıl Tolisso hamlesi de beklerdim.bilmem izledin mi EPL maçlarını ama gerçekten zevk veren oyun sergiliyorlar. geçen senede ipin ucundan kaçtı şampiyonluk.
alli&kane ikilisi rüşdünü ispat etmemiş 1 senede parlamış kişilere 70-80 verilen piyasada 100ün üzerinde edecekleri bir gerçek.
@Halil Tolga KARAAKIN
yetenek olarak katılıyorum ronaldodan daha iyi. şuna da evet derim "ronaldo reale geldikten 1-1.5 sene sonra eski ronaldo gibi zevk veren futbol oynamadı"
ama son zamanlarda barça kaybolurken messi de kayboluyor üstelik takımda suarez ve neymar gibi dominant 2 oyuncu varken ofans anlamda.
ronaldo kaybolduğunda dahi 2-3 gol atabilen ve profesyonellik anlamda kat kat daha iyi messiden.
Amacın nedir deminden beri? Çocukluk yapıyorsun şu an.
ronaldonun yerini kimle doldurcaklarr giderse
Pazartesi günü takım top başı yapıyor en azından 2 oyuncuyu getirmeliyiz..
yeni transfer aciklasak bile Pazartesi günü antrenmanlara katilmazlar, yurtdisi kampa yetissinler yeter
Belhanda yerine neden Boudebouz gündeme gelmez anlamıyorum.
Temmuzun başında eleme maçları başlıyor yani çok vaktimiz kalmadı şunun şurasında 10 günde bütün transferlerin bitmesi lazım..
2 ay önceden başladık diyorlar görecez bakalım..