- 12 Temmuz 2009
- 60.906
- 24.274
- 3.138
zamaninda demekdik mi sistoyu alin diye. az belimizi kirmadi tjørring gunlerinderecep gülü koyacaklarsa bi kanada,istemem kimseyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zamaninda demekdik mi sistoyu alin diye. az belimizi kirmadi tjørring gunlerinderecep gülü koyacaklarsa bi kanada,istemem kimseyi.
![]()
Kale ve sol kanat hariç her mevkiye topçu alacaz gibi
takıntılı bi manyak gibi davranıyosun ,insan da haliyle bıkıyo.ugrasmak istemiyo.huzurumu bozuyosun.hesabımı sildirmek istemem normal.Ne yani hesabimi silin demedin mi 97 kez
Yalan mi yani
Bende öyle düşünüyorum şuan 1 stoper transferi yapacaklar diğer stoperide Ağustosta falan alırız fiyatının düşmesi beklenir o isimde Chiriches olacak sanki. Maicon ile birbirini tamamlar sağlam bi stoper hattı olurBu listeye ek bir stoper bir orta saha ve düşük maliyetli bir forvet daha eklersek müthiş olur.
Onu geçtim Maicon sağ stoper sol stoper yazdığına göre Tudor iki stoper istemiş olabilir sonradan.
takıntılı bi manyak gibi davranıyosun ,insan da haliyle bıkıyo.ugrasmak istemiyo.huzurumu bozuyosun.hesabımı sildirmek istemem normal.
Bende öyle düşünüyorum şuan 1 stoper transferi yapacaklar diğer stoperide Ağustosta falan alırız fiyatının düşmesi beklenir o isimde Chiriches olacak sanki. Maicon ile birbirini tamamlar sağlam bi stoper hattı olur
Bende öyle düşünüyorum şuan 1 stoper transferi yapacaklar diğer stoperide Ağustosta falan alırız fiyatının düşmesi beklenir o isimde Chiriches olacak sanki. Maicon ile birbirini tamamlar sağlam bi stoper hattı olur
ASPOR: orta sahaya ismi cikmamis bir yildiz icin gorusuluyor !!!!
@mustafa inac kim acaba
ASPOR: orta sahaya ismi cikmamis bir yildiz icin gorusuluyor !!!!
@mustafa inac kim acaba
selcukun yanina merkezde partner olacak adaylar:
imbula, medel ama bide lucas leiva var sözlesmesi biten bosta olan hatirlatirim
hem gremioda hem liverpoolda uzun yillar oynadi istikrarli bi adam hem karakteride cok iyi neden hic adi gecmez
geri vitesse geri vites.senin yüzünden o noktaya gelecek oluyorum.hesabımı sildirmek istiyosam bi nedeni olur her zaman.kimse kimsenin huzurunu bozmazsa böyle bişey yaşanmaz.benimle ugrasma artık.forumun huzuru da kaçmasın.Evladim Ders cikar
Demek ki neymis agzindan cikani ilk önce bir tart ben hesabimi silin diyorum ama olur mu olmaz mi bir düsün
Yoksa bak adin geri vites seRgen olur suan oldugu gibi
Ben o elemanıda en son 2 sene önce falan izledim chedjou gibi ayağı temiz. Kendisi lider stoper değil ama yanında iyi bi isimle fark yaratabilirChiriches cok kötü stoper bana göre
Chedjou'dan bir farki yok
Chiriches sol stoper oynuyormuş sanırım. Brumanın satılacağı 3 ay öncesinden belliydi bence hatta tüm transfer planlamalarını ondan gelecek paraya göre yapmışlardırSanmam Chiriches de sağ ayak Acerbi - Chiriches olsa anlarım.
Birde Bruma olayı yoktu o zaman ortada o sağ kanat muhtemelen sol kanat olmuştur listede.
geri vitesse geri vites.senin yüzünden o noktaya gelecek oluyorum.hesabımı sildirmek istiyosam bi nedeni olur her zaman.kimse kimsenin huzurunu bozmazsa böyle bişey yaşanmaz.benimle ugrasma artık.forumun huzuru da kaçmasın.