Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
715e3e3355b1f89e6ac6abf5def1faed.jpg

Kale ve sol kanat hariç her mevkiye topçu alacaz gibi

Bu listeye ek bir stoper bir orta saha ve düşük maliyetli bir forvet daha eklersek müthiş olur.

Onu geçtim Maicon sağ stoper sol stoper yazdığına göre Tudor iki stoper istemiş olabilir sonradan.

Bu listeye ek bir stoper bir orta saha ve düşük maliyetli bir forvet daha eklersek müthiş olur.

Onu geçtim Maicon sağ stoper sol stoper yazdığına göre Tudor iki stoper istemiş olabilir sonradan.
Bende öyle düşünüyorum şuan 1 stoper transferi yapacaklar diğer stoperide Ağustosta falan alırız fiyatının düşmesi beklenir o isimde Chiriches olacak sanki. Maicon ile birbirini tamamlar sağlam bi stoper hattı olur

takıntılı bi manyak gibi davranıyosun ,insan da haliyle bıkıyo.ugrasmak istemiyo.huzurumu bozuyosun.hesabımı sildirmek istemem normal.

Evladim Ders cikar

Demek ki neymis agzindan cikani ilk önce bir tart ben hesabimi silin diyorum ama olur mu olmaz mi bir düsün

Yoksa bak adin geri vites seRgen olur suan oldugu gibi

yahu yok instagramdan o onu takip etmis yok yok o onu takip etmis öyle seylere takilip paranoyak olmaya hic gerek yok..

kimler kimleri takip etti ama transfer mransfer olmadi simdi bana saydirmayin burda

ben imza olmadan hic bi transfere inanmiyom bence sizde öyle yapin

Bende öyle düşünüyorum şuan 1 stoper transferi yapacaklar diğer stoperide Ağustosta falan alırız fiyatının düşmesi beklenir o isimde Chiriches olacak sanki. Maicon ile birbirini tamamlar sağlam bi stoper hattı olur

Chiriches cok kötü stoper bana göre

Chedjou'dan bir farki yok

Sanmam Chiriches de sağ ayak Acerbi - Chiriches olsa anlarım.

Birde Bruma olayı yoktu o zaman ortada o sağ kanat muhtemelen sol kanat olmuştur listede.

ASPOR: orta sahaya ismi cikmamis bir yildiz icin gorusuluyor !!!!

@mustafa inac kim acaba

Illa sol ayakli stoper Alinacak diye birsey yok beyler

Sag ayakli sol stoperlerde var

selcukun yanina merkezde partner olacak adaylar:

imbula, medel ama bide lucas leiva var sözlesmesi biten bosta olan hatirlatirim

hem gremioda hem liverpoolda uzun yillar oynadi istikrarli bi adam hem karakteride cok iyi neden hic adi gecmez

Selcukun yerine demek istedin herhalde

Bu ne ya bırazda gulelım

141766c965cdc40c.jpg

Edit E.Y : hayırdır

edit: E.y editine edit: NERden gordun cin gibi yaa

Edit 2 E.Y : akıllı ol

Son düzenleme:
Evladim Ders cikar

Demek ki neymis agzindan cikani ilk önce bir tart ben hesabimi silin diyorum ama olur mu olmaz mi bir düsün

Yoksa bak adin geri vites seRgen olur suan oldugu gibi
geri vitesse geri vites.senin yüzünden o noktaya gelecek oluyorum.hesabımı sildirmek istiyosam bi nedeni olur her zaman.kimse kimsenin huzurunu bozmazsa böyle bişey yaşanmaz.benimle ugrasma artık.forumun huzuru da kaçmasın.

Sanmam Chiriches de sağ ayak Acerbi - Chiriches olsa anlarım.

Birde Bruma olayı yoktu o zaman ortada o sağ kanat muhtemelen sol kanat olmuştur listede.
Chiriches sol stoper oynuyormuş sanırım. Brumanın satılacağı 3 ay öncesinden belliydi bence hatta tüm transfer planlamalarını ondan gelecek paraya göre yapmışlardır

geri vitesse geri vites.senin yüzünden o noktaya gelecek oluyorum.hesabımı sildirmek istiyosam bi nedeni olur her zaman.kimse kimsenin huzurunu bozmazsa böyle bişey yaşanmaz.benimle ugrasma artık.forumun huzuru da kaçmasın.

Benim seninle ugrastigim yok burasi forum alinti ile cevapla secenegi süs olarak konmamis heralde

Sen sacmalik dolu hayal satan mesajlarina son verecek olursan forumun huzuru kacmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt