Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzeko: "Bir gün yeniden Wolfsburg da oynamak isterim, herseyimi onlara borcluyum. Onlar olmasa ne Manchester City ne de Roma'ya gidebilirdim."

Bizim sözde Galatasarayin cocugu Arda da cikip "Galatasarayin teklifi kötü ve komikti." der.

Dursun 1 sucuka bağlamak istemiş olabilir öyle deme

Le Provence gazetesinde Böyle bir haber Buldum:

Marsilya 2+1 lik teklif yapmis Gomise Ama Bizim teklif daha güclüymüs. Yarin Galatasaraya Evet diyecekmis Gomis. Swansea ile sorunlar cözülmüs.

Le Provence gazetesinde Böyle bir haber Buldum:

Marsilya 2+1 lik teklif yapmis Gomise Ama Bizim teklif daha güclüymüs. Yarin Galatasaraya Evet diyecekmis Gomis. Swansea ile sorunlar cözülmüs.

Gamaspor da bunu yazdi:

Olympique Marsilya kulübünü yakından takip eden Le Province Gazetesi dün manşetten yayınladığı haberde Gomis’in takımda kalabileceğini iddia etti. Geçen sezon kiralık oynadığı Olympique Marsilya ile geçen hafta yaptığı görüşmede şartları beğenmeyen Gomis’le Fransız kulübü ikinci kez bir araya geldi. Bu toplantıda Gomis’e yıllık ücretinin yükseltileceği ve son sezonu opsiyonlu üç yıllık kontrat yapılacağı sözü verildi. Golcü futbolcu ise bu yeni teklifi düşünmek için süre istedi.

Fenerbahçe, Nabil Dirar ve Carlos Kameni transferlerini pazartesi günü açıklayacak. (beIN SPORTS)

Marseille'ya evet demesi en az 3-4.5 milyon euroya feda demesidir.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Dzeko: "Bir gün yeniden Wolfsburg da oynamak isterim, herseyimi onlara borcluyum. Onlar olmasa ne Manchester City ne de Roma'ya gidebilirdim."

Bizim sözde Galatasarayin cocugu Arda da cikip "Galatasarayin teklifi kötü ve komikti." der.

Hadi Muslera almasın 3.5 kağıdı görelim evlatlığını.Yabancıya oldu mu şap şup yerliye geldi mi kem küm.Ne kadar kolay arkadaş yav insanları harcamak hemen.

Sneijder de uzatsın 1+1+1 . maaşınida primler ile birlikte maximum 3 ü görsün.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

DCChP9GXkAA7ZJd.jpg

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Valbuena yarın İstanbul'a geliyor!

Yükseleni Besiktas'a gidebilir Arda, burada ona yer yok.

Arda'nın yaptığı doğru değil ama aynısını başkası yaptı mı adam babasının hayrına mı oynuyor tabi ki parasını alacak deniyor.Arda babasının hayrına mı oynuyor peki.Halbuki zamanında boş sözleşmeye imza atmış birisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt