Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'nın yaptığı doğru değil ama aynısını başkası yaptı mı adam babasının hayrına mı oynuyor tabi ki parasını alacak deniyor.Arda babasının hayrına mı oynuyor peki.Halbuki zamanında boş sözleşmeye imza atmış birisi.

Ne zaman bos sözlesme imzalamis?

Yalan haber

Las palmas'in satin alma opsiyonu 4 milyon,bizden neden 7.5 istesinler :D
Orası las palmas biz paraları sokağa atan zengün büyük enayi İstanbul takımıyız. Ordaki anlaşma bir sene önce gerçekleşmiş üstelik. Dün dündür bugün ise farklıdır. Üstelik onlar o fiyata anlaşmadan önce kapıyı 7.5 dan açmış olabilmiş olabilirler ki aynı pazarlama yöntemini sende uyguluyor.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Valbuena yarin geliyomus istanbula.

Samsung S8+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatirlamiyorum acikcasi bunu, tek bildigim sey Aziz 5 mi 6 Milyon mu ne önermis Arda ya o da redetmis. Ne kadar dogru bu bilemem tabi.

Sarper'in dediği doğru. O dönem öyle bir olay olmuştu. 66'dan 10'a ve kaptanlığa geçiş döneminde.

Aziz'in teklifi de doğru. Bizzat Adnan Polat ve Aziz Yıldırım açıklamıştı bunu.

Hatirlamiyorum acikcasi bunu, tek bildigim sey Aziz 5 mi 6 Milyon mu ne önermis Arda ya o da redetmis. Ne kadar dogru bu bilemem tabi.

Star Tv'de başkanlar çıkmıştı o da 8-9 sene önceki mesele Aziz'in Arda'ya 15 milyon vermesi kendine de senelik 5-6 vermesi dediğin gibi.

Boş sözleşme olayı da bundan zaten.Arda spekülasyonları bitirmek için Adnan Polat'a sözleşme yenileme talebini iletip boş sözleşmeyi imzalıyor.Adnan Polat da boşluğa 1.5 milyon Euro yazıyor.

Valbuena transferi cok Komik. 33 yasina girecek olan 1,67 boyunda Valbuenanin kazanacagi paraya bak. Bu adami türkiyede yerler

Star Tv'de başkanlar çıkmıştı o da 8-9 sene önceki mesele Aziz'in Arda'ya 15 milyon vermesi kendine de senelik 5-6 vermesi dediğin gibi.

Boş sözleşme olayı da bundan zaten.Arda spekülasyonları bitirmek için Adnan Polat'a sözleşme yenileme talebini iletip boş sözleşmeyi imzalıyor.Adnan Polat da boşluğa 1.5 milyon Euro yazıyor.

Benim bildigim 2009 da Arda sözlesme yenilediginde 2,2 Milyon aliyordu.

Sarper'in dediği doğru. O dönem öyle bir olay olmuştu. 66'dan 10'a ve kaptanlığa geçiş döneminde.

Aziz'in teklifi de doğru. Bizzat Adnan Polat ve Aziz Yıldırım açıklamıştı bunu.

Biliyorum da kaptan yapildiginda 2,2 Milyon para ile uzatilmisti/yenilenmisti kontrati.

2.2 Milyon o dönem icin acayip bir paraydi. Simdi gelene gidene o kadar verdigimiz icin degeri az gözükse de.

Biliyorum da kaptan yapildiginda 2,2 Milyon para ile uzatilmisti/yenilenmisti kontrati.

2.2 Milyon o dönem icin acayip bir paraydi. Simdi gelene gidene o kadar verdigimiz icin degeri az gözükse de.

Net rakamı bilmiyorum. Ama boş sözleşmeye imza attığını biliyorum.

Hatta Adnan Polat'a, "siz Galatasaray kaptanına ne kadar para vereceğinizi bilirsiniz" demişti.

1 milyon da acayip bir para,ama Adnan Polat para vermese ne yapacaktı?Boş sözleşmeye imza atarak bir nevi kaderine ne biçilirse onu alacağını kabul ediyor.Necati de yapmıştı bunu zamanında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt