Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la benim övdügüm adamin hayati drama dönüsüyor (misal prandelli,amrabat,semih,dursun)

kime sövsem god mod aciyor

en son senola sövüyordum sinsi diye adam o gunden beri 2 senedir sampiyon oluyor :(

hea :asd22: ne bilem reis bu detayi unutmusum ins tudor konusunda tutmaz bu cenolugun

Moderatör tarafında düzenlendi:
1598769_Galatasaray_SK.jpg

Linnes yerine Vidalda olabilir veya Gomisin yerine Balo ve Balonun yerine Ben Arfa (Belhandayi istemiyorum)

Ben alınacak oyuncular konusunda kararımı verdim. Umarım Tudor bey de bu listeye itiraz etme bahtsızlığına gark olmaz.

Vidal, Acerbi, Imbula, Asamoah, Cengiz, Belhanda(?), Gomis
Selamun aleyküm Ömer kardeşim? Nasılsın? Transfer listene kefilim. Yanlız kanat oyuncusu yazmamışsın. Oraya Ben Arfa'yı ekle.

la benim övdügüm adamin hayati drama dönüsüyor (misal prandelli,amrabat,semih,dursun)

kime sövsem god mod aciyor aq

en son senola sövüyordum sinsi diye adam o gunden beri 2 senedir sampiyon oluyor :(

Sadece seninle alakası yok. Forumun genel cenabetliği. Kimi övsek 3 gün yaşıyor. En büyük tesellim Hagi üstad oynarken internetin olmaması.

asamoah imbula denmişte açıkcası ben azubuike elazığlı hamidu traore ortasahasınada razıyım

Imbula'nin ismi bile ilaç gibi. Düsünün orta sahamiza melde katar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt