Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmbula'yı sadece bir maçta izledim. Defansif yönü iyi görünüyor da ofans konusunda pek iyi değil. Acaba hoca Belhanda İmbula Selçuk yada Tolga orta sahasımı istiyor. 2 defansif bir ofansif. O zaman kanatların çok iyi olması lazım gelir. Bruma da gitti. Yasin ve Garry R. ile olmaz zaten.

İmbula'yı sadece bir maçta izledim. Defansif yönü iyi görünüyor da ofans konusunda pek iyi değil. Acaba hoca Belhanda İmbula Selçuk yada Tolga orta sahasımı istiyor. 2 defansif bir ofansif. O zaman kanatların çok iyi olması lazım gelir. Bruma da gitti. Yasin ve Garry R. ile olmaz zaten.
YouTube bu video yardımcı olur mu bilmiyorum.ama topla öne dogru güzel işler yapıyo imbula.

YouTube bu video yardımcı olur mu bilmiyorum.ama topla öne dogru güzel işler yapıyo imbula.hücumu gayet iyi.

ne bilim ea anlamadimki ne dedigini besici kotuleyince gozum dondu

la benim övdügüm adamin hayati drama dönüsüyor (misal prandelli,amrabat,semih,dursun)

kime sövsem god mod aciyor

en son senola sövüyordum sinsi diye adam o gunden beri 2 senedir sampiyon oluyor :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Boş geçen bir transfer günümüz daha hayırlı olsun.

Sabredelim bunlara ve cennette istediğimiz takimi kuralım.

Sallayın şerefsizleri

Ben alınacak oyuncular konusunda kararımı verdim. Umarım Tudor bey de bu listeye itiraz etme bahtsızlığına gark olmaz.

Vidal, Acerbi, Imbula, Asamoah, Cengiz, Belhanda(?), Gomis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt