takımda kanat yok lan.
Bruma var,gitmeyecek dedin ya sen diyorsan gitmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takımda kanat yok lan.
jeseyi ancak ünal aysal alırdı.
Denis Bouanga - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt nasıl bi oyuncu bu reisewt transfer istiyoruz !
YouTube bu video yardımcı olur mu bilmiyorum.ama topla öne dogru güzel işler yapıyo imbula.İmbula'yı sadece bir maçta izledim. Defansif yönü iyi görünüyor da ofans konusunda pek iyi değil. Acaba hoca Belhanda İmbula Selçuk yada Tolga orta sahasımı istiyor. 2 defansif bir ofansif. O zaman kanatların çok iyi olması lazım gelir. Bruma da gitti. Yasin ve Garry R. ile olmaz zaten.
ne dion !!!!
YouTube bu video yardımcı olur mu bilmiyorum.ama topla öne dogru güzel işler yapıyo imbula.hücumu gayet iyi.İmbula'yı sadece bir maçta izledim. Defansif yönü iyi görünüyor da ofans konusunda pek iyi değil. Acaba hoca Belhanda İmbula Selçuk yada Tolga orta sahasımı istiyor. 2 defansif bir ofansif. O zaman kanatların çok iyi olması lazım gelir. Bruma da gitti. Yasin ve Garry R. ile olmaz zaten.
YouTube bu video yardımcı olur mu bilmiyorum.ama topla öne dogru güzel işler yapıyo imbula.
dikkat çekici bi performansı varbaya gol atan biri
YouTube bu video yardımcı olur mu bilmiyorum.ama topla öne dogru güzel işler yapıyo imbula.
yaslandin lan sende iyice
nerde o eski sivrizeka hayri
Denis Bouanga - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt nasıl bi oyuncu bu reis
ne bilim ea anlamadimki ne dedigini besici kotuleyince gozum dondu