GSCimbom
M

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 88

Melih Açıkgöz ·

Cevap
9,6K
Okunma
666,5K
Sayfa
88/482
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmbula'yı sadece bir maçta izledim. Defansif yönü iyi görünüyor da ofans konusunda pek iyi değil. Acaba hoca Belhanda İmbula Selçuk yada Tolga orta sahasımı istiyor. 2 defansif bir ofansif. O zaman kanatların çok iyi olması lazım gelir. Bruma da gitti. Yasin ve Garry R. ile olmaz zaten.

İmbula'yı sadece bir maçta izledim. Defansif yönü iyi görünüyor da ofans konusunda pek iyi değil. Acaba hoca Belhanda İmbula Selçuk yada Tolga orta sahasımı istiyor. 2 defansif bir ofansif. O zaman kanatların çok iyi olması lazım gelir. Bruma da gitti. Yasin ve Garry R. ile olmaz zaten.
YouTube bu video yardımcı olur mu bilmiyorum.ama topla öne dogru güzel işler yapıyo imbula.

YouTube bu video yardımcı olur mu bilmiyorum.ama topla öne dogru güzel işler yapıyo imbula.hücumu gayet iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt