Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DCDe_BfXkAE7dpv

Yeni bir gelisme yok mu

Ulan bunların adam alacağı filan yok bari Bruma'yı durduk yere satmayalım inşallah takımda kalır Bruma Sinan filan

Nerde ulan bu transfer 2 gündür nöbet tutuyorum ben

Gomis balide tatilde :)

Samsung S8+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera'nın önümüzdeki sezon giyeceği klasik yeşil kaleci forması.

DCDUYETXsAEdCgQ.jpg

DCDUYFUXUAA6CAF.jpg

Titi biz de o zaman.
Taraftarın gazını almak için Beşiktaş'a yollamislar

sen kimsin rtaş yenisin galiba
Teşekkürler renkdas işte GS'lılık budur. Forumda yeni olduğumu görünce "Hg renkdas h.li olsun" diyor. Seviyemi tabiki dusurmeyecegim fakat forumdaki bazı ibneler gibi hiçbirşey yok aramıza yeni biri katılmamış gibi yapmıyor. Tskler tekrardan

Ohhh bruma gitmez inşallah, başlarım parasına bonservisine. Hepimiz biliyoruz ordan gelecek paranın çarçur edileceğini

Bruma kalibresinde 1 sağ açık aldıkmı tamamdır. Forvet ve sneijderin durumuna göre orta saha alınır

Ohhh bruma gitmez inşallah, başlarım parasına bonservisine. Hepimiz biliyoruz ordan gelecek paranın çarçur edileceğini

Bruma kalibresinde 1 sağ açık aldıkmı tamamdır. Forvet ve sneijderin durumuna göre orta saha alınır
işin kötüsü seneye kesin gidecek ve kaldığını varsayalım bu sezon katkısı olmayabilir

Bu Ateş üfleyerek sönmez

--------------------------------Muslera-------------------------------
---Linnes-------------Acerbi/Maicon---Pazdan/Vlad-----Clichy--
---------------------Imbula-----------Selcuk Inan----------------
--------Ben Arfa--------------Sneijder-------------Bruma--------
---------------------------------Bafetimbi Gomis-----------------

Defans:

1. Sinif Store icin en az 7-10 Milyon Euro harcaman lazim. Acerbi iki sezondur Serie A en iyilerinden'dir. Sözlesmesi bitiyor, bir cok takim dan teklif almis. Zor bir transfer. Tahmin edilen Bonservis: 7 Milyon Euro.

Maicon Tipki Acerbi gibi lider bir stoper, hava hakimeyti biraz daha iyi, ve daha agresif, Melo'nun Stoper Versiyonu gibi, ama o da kolay kolay ayrilmaz Sao Paulo'dan.

2. Simdi oyunu acabilen, hizli bir stoper gerekiyor, ki Maicon/Acerbi'yi tamalayan bir Stoper. Bu Konuda bizimle adi gecen Pazdan Vlad'dan daha iyi olur bence. Glik'le birlikte Avrupa Sampiyonunda müthis bir ikili olmuslardi.

3. Imbulan'nin Bonservisi alamayiz ama Melo gibi kiralik alabillirz bence. Porto zamaninda baya takip etmistin kendisi, Stoke City'de baya kayip olmus ama Atiba'nin kral oldugu ligde Imbula neler yapar neler. Artik genc bir oyuncu. Box to Box bir orta saha, keske alsak.

4. Bruma kesinlike takimda kalmali ve Sözlesmesini uzatilmali.

5. Formda olan bir ben Arda Türkiye'nin Ribery'dan beri gördügü en iyi Kanat oyuncusu olur, arti Sneijderin yerine de oynar.

6. Gomis/Gignac yada en az onlar kadar tercübeli bir golcü gelemeli.

AL + STSL Sampiyonlugu garanti.

Acerbi 7 Milyon Euro

Bu sene de şampiyon olamazsak Gs'ı bırakmayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt