Sergen Sürmeli
Aslan Üye
- 26 Ağustos 2009
- 7.926
- 13
- 1.333
adem büyük geliyor beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de duydum bu gelişmeyiadem büyük geliyor beyler
sen kimsin rtaş yenisin galibaNerde ulan bu transfer 2 gündür nöbet tutuyorum ben
Teşekkürler renkdas işte GS'lılık budur. Forumda yeni olduğumu görünce "Hg renkdas h.li olsun" diyor. Seviyemi tabiki dusurmeyecegim fakat forumdaki bazı ibneler gibi hiçbirşey yok aramıza yeni biri katılmamış gibi yapmıyor. Tskler tekrardansen kimsin rtaş yenisin galiba
Teşekkürler renkdas işte GS'lılık budur. Forumda yeni olduğumu görünce "Hg renkdas h.li olsun" diyor. Seviyemi tabiki dusurmeyecegim fakat forumdaki bazı ibneler gibi hiçbirşey yok aramıza yeni biri katılmamış gibi yapmıyor. Tskler tekrardan
işin kötüsü seneye kesin gidecek ve kaldığını varsayalım bu sezon katkısı olmayabilirOhhh bruma gitmez inşallah, başlarım parasına bonservisine. Hepimiz biliyoruz ordan gelecek paranın çarçur edileceğini
Bruma kalibresinde 1 sağ açık aldıkmı tamamdır. Forvet ve sneijderin durumuna göre orta saha alınır
Simdi birak oyleyseBu sene de şampiyon olamazsak Gs'ı bırakmayı düşünüyorum
Neden şimdi bırakayım ya kaç tane bileklik almisim