Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
--------------------------------Muslera-------------------------------
---Linnes-------------Acerbi/Maicon---Pazdan/Vlad-----Clichy--
---------------------Imbula-----------Selcuk Inan----------------
--------Ben Arfa--------------Sneijder-------------Bruma--------
---------------------------------Bafetimbi Gomis-----------------

Defans:

1. Sinif Store icin en az 7-10 Milyon Euro harcaman lazim. Acerbi iki sezondur Serie A en iyilerinden'dir. Sözlesmesi bitiyor, bir cok takim dan teklif almis. Zor bir transfer. Tahmin edilen Bonservis: 7 Milyon Euro.

Maicon Tipki Acerbi gibi lider bir stoper, hava hakimeyti biraz daha iyi, ve daha agresif, Melo'nun Stoper Versiyonu gibi, ama o da kolay kolay ayrilmaz Sao Paulo'dan.

2. Simdi oyunu acabilen, hizli bir stoper gerekiyor, ki Maicon/Acerbi'yi tamalayan bir Stoper. Bu Konuda bizimle adi gecen Pazdan Vlad'dan daha iyi olur bence. Glik'le birlikte Avrupa Sampiyonunda müthis bir ikili olmuslardi.

3. Imbulan'nin Bonservisi alamayiz ama Melo gibi kiralik alabillirz bence. Porto zamaninda baya takip etmistin kendisi, Stoke City'de baya kayip olmus ama Atiba'nin kral oldugu ligde Imbula neler yapar neler. Artik genc bir oyuncu. Box to Box bir orta saha, keske alsak.

4. Bruma kesinlike takimda kalmali ve Sözlesmesini uzatilmali.

5. Formda olan bir ben Arda Türkiye'nin Ribery'dan beri gördügü en iyi Kanat oyuncusu olur, arti Sneijderin yerine de oynar.

6. Gomis/Gignac yada en az onlar kadar tercübeli bir golcü gelemeli.

AL + STSL Sampiyonlugu garanti.

Acerbi 7 Milyon Euro

Gomis-Ben Arfa-Selçuk-Bruma-Sneijder defans katkısı 0
Gomis-Sneijder-Selçuk-Clichy yaşlı

Şu kadronun yükünü çekmek için sahada 3 tane Makalele olması lazım reis ...

--------------------------------Muslera-------------------------------
---Linnes-------------Acerbi/Maicon---Pazdan/Vlad-----Clichy--
---------------------Imbula-----------Selcuk Inan----------------
--------Ben Arfa--------------Sneijder-------------Bruma--------
---------------------------------Bafetimbi Gomis-----------------

Defans:

1. Sinif Store icin en az 7-10 Milyon Euro harcaman lazim. Acerbi iki sezondur Serie A en iyilerinden'dir. Sözlesmesi bitiyor, bir cok takim dan teklif almis. Zor bir transfer. Tahmin edilen Bonservis: 7 Milyon Euro.

Maicon Tipki Acerbi gibi lider bir stoper, hava hakimeyti biraz daha iyi, ve daha agresif, Melo'nun Stoper Versiyonu gibi, ama o da kolay kolay ayrilmaz Sao Paulo'dan.

2. Simdi oyunu acabilen, hizli bir stoper gerekiyor, ki Maicon/Acerbi'yi tamalayan bir Stoper. Bu Konuda bizimle adi gecen Pazdan Vlad'dan daha iyi olur bence. Glik'le birlikte Avrupa Sampiyonunda müthis bir ikili olmuslardi.

3. Imbulan'nin Bonservisi alamayiz ama Melo gibi kiralik alabillirz bence. Porto zamaninda baya takip etmistin kendisi, Stoke City'de baya kayip olmus ama Atiba'nin kral oldugu ligde Imbula neler yapar neler. Artik genc bir oyuncu. Box to Box bir orta saha, keske alsak.

4. Bruma kesinlike takimda kalmali ve Sözlesmesini uzatilmali.

5. Formda olan bir ben Arda Türkiye'nin Ribery'dan beri gördügü en iyi Kanat oyuncusu olur, arti Sneijderin yerine de oynar.

6. Gomis/Gignac yada en az onlar kadar tercübeli bir golcü gelemeli.

AL + STSL Sampiyonlugu garanti.

Acerbi 7 Milyon Euro

oo başganım

Yahu hala Bruma'nın kalacağını düşünen varmı? Adam gitti sağlık kontrolünden geçti. Menajeri kaç defa açıklama yaptı.

Bedelsiz uygun isimler:

Kiko Femenia
Charlie Taylor
Roman Emeljanov
Rachid Ghezzal
Valentin Eysseric
Mario Balotelli

Imbula ya 10 milyon çıkarıp versek taş gibi topçu melonun dribling yapan versiyonu ve genç.

Fransız genç ve böyle backgrounda sahip birisini satarken max 2 3 milyon zarar ederiz.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Bu sene de şampiyon olamazsak Gs'ı bırakmayı düşünüyorum

Şampiyonluk için takım tutuyorsan git barça Bayern Psg real onlardan birini tut.

Kulübü vasıfsızlarda yönetse amatör lige de düşse sonuna kadar Galatasaray:gsbayrak::gsbayrak:

Aslında bruma değil de Carillo,Lens tipinde kanat oyuncularıyla oynasak Eren de baya gol atar keza sene başında Tolga ve Eren baya bi sağlam oynuyorlardı ne zaman Tolga bozdu takım da gitti 7. Haftadan sonra.

Aslında bruma değil de Carillo,Lens tipinde kanat oyuncularıyla oynasak Eren de baya gol atar keza sene başında Tolga ve Eren baya bi sağlam oynuyorlardı ne zaman Tolga bozdu takım da gitti 7. Haftadan sonra.

Aslında Tolga kasımpaşa hariç son haftalarda iyiydi Tudor'un onu seneye kullanacağından eminim Imbula-Tolga gibi bir orta saha izleyebiliriz seneye ...

Bizim kanat oyuncularımız ve oyun sistemimiz statik santrforlara uymuyor( eren demiyorum çünkü o sakatlıktan gözünü açamıyor)

bize gel hacı

DCDi050XUAEKeJd.jpg

Chelsea'den ayrıldığında RM ilk buna teklif yapmıştı, o zaman ingiltere'de televizyona "çocuklarım burda okuyorlar ve buraya alıştılar, İngiltere dışına çıkmayı artık düşünmüyorum burda kalıcaz" demişti.

Ayrıca 2-3 sene önce Bundesliga sorulduğunda "bu yaştan sonra bir dil daha öğrenemem" demişti.

Emekli olurken belki gelir.

İmbula için 4m kiralama ücreti verip 10m satın alma opsiyonu ile 2 yıl kiralayalım artık

Şaka maka inşallah yatar şu Bruma transferi gördüğümüz gibi Bruma'yı 12m'e satıp daha fazla maaliyet ile Belhanda'yı alır bunlar enn fazla oda

Hücum hattı konusunda hiç Belhanda-Halilovic gibi macera aramaya gerek yok Bruma-Sneijder-Sinan üçlüsünü elimizde tutalım

Bunların önüne adam akıllı para verip Bacca'yı al

Bacca
Bruma-Sneijder-Sinan​

Çokta sağlam hücum hattı oldu işte yok eğer Sneijder giderse oraya Belhanda-Ben Arfa-Halilovic gibi birisi konulabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt