Bilgi Adnan
Sarı Üye
- 9 Haziran 2017
- 340
- 158
- 343
kornerlerde ve duran toplarda bizim selçuğu tutacak bir savunma oyuncusu almadılar mı hala ... yazıklar olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Necati ateş sen misin usta ?Milan gelecek sezon ilk 3 icin oynamak istiyorsa bu oyuncularin yaninda tecrubeli, lider oyuncular almalari lazim
orda birbirine bandıran yoksa ben de birşey bilmiyorum![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sana o genç oyuncuyu 1e 2 ye bırakırlar mi? Geçen sene cengiz e 7 filan verseydik ne olurdu? Misal Ozan a fener verdi ne yorumlar yaptık forumda ? Gibi sorular sorunun asıl olarak bizde ve yönetimlerde olduğunu görürdün kardeş.Yanlis dusunce cunku forumda 2.ligi takip eden insanlar var hatta cogu kimsr bilirdi ki 2.ligden alabilecegin altin gibi parlayan bir cocuk var ve almamiz gerekirdi.
Emre akbaba dedigin adam 24yasinda cengiz 18 yasinda transfer oldu ve bu forumda ben genc oyuncu alindiginda laf eden gormedim bu zamana kadar.
Ha yetistiremiyoruz neden alindi diye sorulur soylenir bu 35 yasindaki adama de deniliyor unutmayalim.
Ayrica transfer kistasi olarak taraftar ne derdi diye dusunen yok ulkede.
Bugun nasil u17 veletleri icin muhakkak kadroda olmali diyorsak 18 yasindaki cengiz icinde aynisi denilirdi. Sirf o cocugu izlemek icin 2.ligi takip ediyordum ben misal.
Biraz gec farkettim ama ettigim andan itibaren hic birakmadim buralarda defalarca yazdim scout ekibin gozunun onundeki adami bulup alamiyor mu diye.
orda birbirine bandıran yoksa ben de birşey bilmiyorum![]()
:asd22:![]()
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Antalyaspor
Başakşehir
bizden üstte bitirir seneye. Altıncılık yolunda Konyaspor, Osmanlıspor, ve toparlarsa Bursaspor ile çekişiriz.
Japon çiftler ayda ortalama birkere sevişiyormuş. Nüfus düşüyormus gittikçe