Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DCGRnH2WsAApWUR.jpg

kirikeş evlere şenlik bir stoper.
semihten tek farkı biraz daha uzun boylu olması ama diğer bütün kazmalıkları ikiz kardeş gibiler.
chedjou daha iyi kirikeşten zaten bir yerlerde yazmış birileri

kirikeş evlere şenlik bir stoper.
semihten tek farkı biraz daha uzun boylu olması ama diğer bütün kazmalıkları ikiz kardeş gibiler.
chedjou daha iyi kirikeşten zaten bir yerlerde yazmış birileri

bize kjaer-skertel tarzı 1.stoper lazım. rakip hücumcuya ezilmeyecek, kademeci, agresif ve havada kral. özetle lider stoper.

semih-cikeres-ahmet bunların 3'üde 2.stoper, chedjouda öyleydi. yanına lideri koyamassan kova olurlar.

serdar aziz aslında ii bir stoper ama oda müzmin sakat. görülen oki yeni sezon bu sezondan farklı gecmeyecek.

O'Jogo - Portekiz | Galatasaray ve İnter, Acerbi için çekişiyor. Spalletti'yi takımın başına geçiren İnter, para musluklarını açabilir..

DCGnHVxWsAATYG7.jpg

Le Temps -Tunus | G.Saray, Valencia'ya Abdennour için 6M euro'luk resmi bir teklif yaptı ama reddedildi. Valencia çift haneli teklif istiyor

DCGmE-8XgAE4Wnk.jpg

Vlad Chiriches, Milli Takım maçında kötü oynaması yüzünden "Beni bir maçla değerlendirmeyin" mesajını yolladı.

DCGkNZcWAAAKUml.jpg

Jahovic için Cenk+Berk İsmail+Tarık falan temizlik yapalım Dionisi geleceğine yedek forvet Jahovic olsun

Geçen biri bana sormuştu burada Hoffenheim dan Amiri yi alamaz mıyız kontratı bitiyor diye. İsmini hatırlamıyorum şu an, ama o zaman da demiştim mutlaka uzatırlar onunla. Hoffenheim kontratı uzattı bugün kendisiyle 2020'ye kadar.

Böyle yetenekli herifleri Bundesliga dan "kopartma" ihtimalimiz maalesef sıfırın bile altında. Böylelerinin ancak parlamadan alt takımda falan oynarken aklını çelebiliriz yoksa Türkiye ye getirme şansın yok 30-31 yaşından önce veya acayip bir düşüşe geçmediği sürece.

Bundesliga da vitrine çıkmış her oyuncunun yolu açılıyor ve büyük transfer yapma ihtimali çok yüksek oluyor. Mesela bizim Bruma orada aynı Performansı gösterde 30-40 lara kadar çıkardı fiyatı hemen.

Bu yüzden Leipzig alırsa Bruma yı bence bonservis konusunda 1-2 Milyonun hesabını yapmayalım ve öncelikli olarak mutlaka sonraki satıştan pay koyalım en az %20. Mesela böylece 25 Milyona sattılar mı 5 Milyon geçiyor eline. Bu daha fazla işimize yarar.

Leipzig CL oynayacak önümüzdeki sezon, mesela geçen sezon istediğimiz Dembele nin İskoç ligindeki performansından ziyade CL de oynadığı maçlar üzerine dikkatleri çekti. Barcelona City ve Gladbach'ın olduğu grupta çıktı çatır çutur oynadı çocuk maçlarda.

Bizim 6 yediğimiz maçta Bruma az kalsın Beşiktaşa attığı golün aynısını atıyordu 4-5 adam geçip. CL performansı akıllarda kalır herdaim tüm Avrupa izliyor sonuçta. Orada minimum 6 maçta göstereceğin performans eğer küçük bir ligde oynuyorsan tüm lig performansından daha önde tutulur çünkü seviye çok daha yükseklerde.

Leipzig bene seneye düşüşe geçecek rehavete falan kapılırlar oyuncuların hemen hemen hepsi genç tecrübesiz çocuklar. Ama Bruma (tabi oraya giderse o bile hâlâ muamma) Bundesliga da estirir diye düşünüyorum.

sent via GSC

Süper Lig'in yeni takımı Göztepe, Galatasaray'ın kalecisi Cenk Gönen ile ilgileniyor. Cenk kariyerine Göztepe'de başlamıştı.(Babaspor)

Eray ve bundan kurtulup altyapıdan birini koyalım yedeğe Muslera neredeyse maç kaçırmıyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt