Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alen Haliloviç transferi enteresan olabilir. Gelipte tutturursa Bruma'nın iki katı fiyatına satabiliriz bence. Gollerine dikkat ettim baya klas adam.

Cenk Ergün yurt dışı görüşmelerini tamamlayıp İstanbul'a döndü. Galatasaray imza şova hazırlanıyor. (beIN SPORTS)
:asd22:

Geçen biri bana sormuştu burada Hoffenheim dan Amiri yi alamaz mıyız kontratı bitiyor diye. İsmini hatırlamıyorum şu an, ama o zaman da demiştim mutlaka uzatırlar onunla. Hoffenheim kontratı uzattı bugün kendisiyle 2020'ye kadar.

Böyle yetenekli herifleri Bundesliga dan "kopartma" ihtimalimiz maalesef sıfırın bile altında. Böylelerinin ancak parlamadan alt takımda falan oynarken aklını çelebiliriz yoksa Türkiye ye getirme şansın yok 30-31 yaşından önce veya acayip bir düşüşe geçmediği sürece.

Bundesliga da vitrine çıkmış her oyuncunun yolu açılıyor ve büyük transfer yapma ihtimali çok yüksek oluyor. Mesela bizim Bruma orada aynı Performansı gösterde 30-40 lara kadar çıkardı fiyatı hemen.

Bu yüzden Leipzig alırsa Bruma yı bence bonservis konusunda 1-2 Milyonun hesabını yapmayalım ve öncelikli olarak mutlaka sonraki satıştan pay koyalım en az %20. Mesela böylece 25 Milyona sattılar mı 5 Milyon geçiyor eline. Bu daha fazla işimize yarar.

Leipzig CL oynayacak önümüzdeki sezon, mesela geçen sezon istediğimiz Dembele nin İskoç ligindeki performansından ziyade CL de oynadığı maçlar üzerine dikkatleri çekti. Barcelona City ve Gladbach'ın olduğu grupta çıktı çatır çutur oynadı çocuk maçlarda.

Bizim 6 yediğimiz maçta Bruma az kalsın Beşiktaşa attığı golün aynısını atıyordu 4-5 adam geçip. CL performansı akıllarda kalır herdaim tüm Avrupa izliyor sonuçta. Orada minimum 6 maçta göstereceğin performans eğer küçük bir ligde oynuyorsan tüm lig performansından daha önde tutulur çünkü seviye çok daha yükseklerde.

Leipzig bene seneye düşüşe geçecek rehavete falan kapılırlar oyuncuların hemen hemen hepsi genç tecrübesiz çocuklar. Ama Bruma (tabi oraya giderse o bile hâlâ muamma) Bundesliga da estirir diye düşünüyorum.

sent via GSC

bknz. Aymen Barkok müthis yetenek.

SON DAKİKA : Dursun Özbek adını sır gibi sakladığı yıldız oyuncunun ismini unutunca transferinden vazgeçti :)

43400.jpg

Alen Haliloviç transferi enteresan olabilir. Gelipte tutturursa Bruma'nın iki katı fiyatına satabiliriz bence. Gollerine dikkat ettim baya klas adam.
İspanya gibi yumuşak bir ligde bile 3 sene iş yapmayan adam süper ligde tutunamaz.
Emre çolak gibi cılız bir oyuncu bile ispanyada fark yaratiyorken.
Halilovicin 3 senede bir şeyler başaramamasi bu transferden uzak durmamamiz gerektiğinin ispatı.

Halilovic Boş bir transfer olur.

Sürün hain herif!

ntvspor a göre Belhanda icin 6.5 milyon teklif ettik

Son düzenleme:
1 ay sonra ön eleme maçına çıkacağız 2 önemli ismi kaybettik daha kimseyi alamadık muhteşem

ne Belhandaymış arkadaş bir gelemedi.
gelse ne olacak çok merak ediyorum

Sözleşmesi 1 sene sonra bitiyor kulübü elden çıkarmaya çalışıyor ve kimse o paraları vermez

Ulan en fazla 5 m €'ya bitebilecek bir iş gitmişler 6.5 teklif etmişler :D Mal yönetim

belhandayı para verip almak intihar gibi birşey açıkcası yazık yaw en az gary rodriges kadar saçma bir hamle bari ben arfaya gömün parayıda enazından ne verim alabileceğimizi bildiğimiz bir herife gitsin para tıpkı podolskide olduğu gibi

İspanya gibi yumuşak bir ligde bile 3 sene iş yapmayan adam süper ligde tutunamaz.
Emre çolak gibi cılız bir oyuncu bile ispanyada fark yaratiyorken.
Halilovicin 3 senede bir şeyler başaramamasi bu transferden uzak durmamamiz gerektiğinin ispatı.

Halilovic Boş bir transfer olur.

Sürün hain herif!
Bruma içinde pek hayırlı konuşmuyorduk forumca. Sonrası malum, verilen meblağa dahi razı değiliz. Bence tutabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt