Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valbuena cok yanlis transfer, bu ligde ezilir, besiktas macinda iyi oynadi diye transfer yaptilar resmen.

bu bejeke iyi yonetiliyor falan ama ayrica cok balli takim gercekten, hem biz hem fb kotu yonetilmek konusunda yarisiyoruz resmen.

mevzu problemli olması değil ben arfa sahadayken ne alacağını bildiğin bir adam oynarsa her türlü ağırlık koyar yönetir takımını, belhanda ise o kalibrede bir oyuncu değil mevkisiz sahada avel avel gezen bir oyuncu.
Ben Arfa Sneijder tipinde bir oyuncu, Belhanda ise daha dinamin ve o yuzden istiyor muhtemelen hoca.
Sneijder varken Ben Arfa'yi almak da cok mantiksiz olur. Bana kalirsa ikisi de alinmasin ama hocanin muhtemelen mantigi budur

Ben Arfa Sneijder tipinde bir oyuncu, Belhanda ise daha dinamin ve o yuzden istiyor muhtemelen hoca.
Sneijder varken Ben Arfa'yi almak da cok mantiksiz olur. Bana kalirsa ikisi de alinmasin ama hocanin muhtemelen mantigi budur

3-4-2-1 gibi abuk sabuk bir taktik diziliş içinde forvetin arkasında sneijder ve belhanda oynayacaksa vay bizim halimize gol mol atamayız seneye

----------------Gomis-------------
---------Sneijder---Belhanda--------
Clichy---Asamoah---Selcuk---Visca
------Chiriches--Maicon--Serdar----
----------------Muslera---------------

transfer dedikodulari Tudor'un kafasindaki 3-4-2-1 soylentilerini dogrular nitelikte mevki ve oyuncu tarzi acisindan. Bu isimlerin bir cogu alinamayacaktir ama Tudor bir sekilde bu sistemi oynatacak sanirim. Zor bir sistem acikcasi, ofansta uretici olmak icin beklere cok fazla yuk dusecek.
Bu sisteme guvenip de net kanat oyuncusu almamak buyuk risk bence. Isim bile cikmiyor.

Sol kanat'a bek koymusun sag kanat'a açik koymussun. Clichy ofans yapamaz Visca defans yapamaz. Mesela Chelsea Moses ve Alonsonun Iki yönlü oynayabildigi icin sistemi tutturdu ve Sampiyon oldu. Moses gibi oyuncular lazim Bize. Visca Bu sisteme uygun degil.

Ben Arfa nın Sneijder ile uzaktan yakından alakası yok renktaş.

Sneijder paslarıyla oyun görüşüyle öne çıkan bir adam, Ben Arfa ise dripling ve top sürme adam eksiltme gibi özellikleri ile öne çıkan bir adam.

Ben Arfa topu aldı mı yardırıyor bir nevi Bruma gibi ama çok daha teknik bir oyuncu. Sneijder ile pek birbirine benzeyen özellikleri yok.

sent via GSC

Son düzenleme:
Belhanda'ya o kadar yüksek bonservis vereceğine boşta olan Jesus Navas'ı kap daha iyi

belhanda için verieln 6,5 milyon euro'nun 2,5 milyon'u menajer parasıdır.

selamun aleyküm,Imbula geldi mi¿

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kombine fiyatları baya düşmüş geçen yıl 940 lira olan kale arkası bu yıl 567 lira

Belhanda denen sığıra 6,5 milyon Euro veren

HAİNDİR

ŞEREFSİZDİR

SATILMIŞTIR

KANSIZDIR

NET...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt