- 3 Haziran 2015
- 56.830
- 65.983
- 4.143
''Now local papers in Istanbul'' yani bizim medyadan almislar haberi.![]()
Zaten 15 lik opsiyon koydurmak gibi bir lüksümüz yok. Adamlari enayi yerine koymus dursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun'un muhteşem beyni işte. Herif "kombinler pahalı diye kimse gelmiyor" diye düşünüyordur. Sorunun para değil kendisinin olduğunu görebilseydi keşke.
rakam muhim degil,sanirsam melo ya da 13 fln koydurmus daha makul bi rakama almistikZaten 15 lik opsiyon koydurmak gibi bir lüksümüz yok. Adamlari enayi yerine koymus dursun
gerci o zaman efsane baskanimiz sn aysal ve yonetici ekibi vardirakam muhim degil,sanirsam melo ya da 13 fln koydurmus daha makul bi rakama almistik
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Urfa Belhandadan 10 kat daha iyi
Nicede neler yaptığını gördük, formda ligin anasını ağlatır.
Sneijderi yollayıp kadromuza katalım.
Öncelik orta saha olması gerekirken isim bile geçmiyor bu bölge için nasıl bir planlamamız var merak ediyorum
Sneijder'i neden yolluyoruz ? Dunya kupasi oncesi Sneijder'in en istekli olacagi zaman, yollamak buyuk ahmaklik olur.Ben Urfa Belhandadan 10 kat daha iyi
Nicede neler yaptığını gördük, formda ligin anasını ağlatır.
Sneijderi yollayıp kadromuza katalım.
reis acikcasi belhanda konusundaki dusuncelerin bende derin bi hayal kirikligi yaratti,bu herif ritmini bulursa ligin aroune koyar..Şu anki Belhanda ve geldiği zamanki Sneijder hemen hemen aynı yaşta
Ünal Başkan 7.5'a Wesley Sneijder gibi birisini getirdi
Dursun denen andaval Belhanda gibi ne yaptığı belirsiz adama 6.5 teklif etti ....
reis acikcasi belhanda konusundaki dusuncelerin bende derin bi hayal kirikligi yaratti,bu herif ritmini bulursa ligin aroune koyar..
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijder'i neden yolluyoruz ? Dunya kupasi oncesi Sneijder'in en istekli olacagi zaman, yollamak buyuk ahmaklik olur.
Melo'yu yollayan tayfanin yeni hedefi herhalde
gobekli portakal ile yanyana oynatmaayi dusunuyr galiba tudor,ben acikcasi makul sartlarda alınırsa (ki max 4 milyon ero) son derece pozitifim..reis yetenekli birisi bişey diyemem ama bal yapamayan arı adam resmen futbolu 12/13 sezonunda bırakmış
Üstelik arızalı da bir tip
Sol kanat için gelecekse hiç hiç gelmesin zaten Sneijder yerine gelecekse Sneijder 33 yaşında olsa bile 10x Belhanda eder be reis ...