Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
sinavlarda bana saglam girmis
yutland'da mısın hala knkm?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinavlarda bana saglam girmis
yutland'da mısın hala knkm?
çok abuk subuk bi yorum olmuşNEVZAT DİNDAR
Başkan Özbek ve sportif direktör Ergün’e kafasındaki düzeni rapor eden Hırvat teknik adam, “Sneijder çok önemli bir futbolcu ancak bir seçim yapmak zorundayız. Benim sistemimde 10 numaraya yer yok. Sneijder kalırsa futbol oynatamam” dediği öğrenildi.
NEVZAT DİNDAR
Başkan Özbek ve sportif direktör Ergün’e kafasındaki düzeni rapor eden Hırvat teknik adam, “Sneijder çok önemli bir futbolcu ancak bir seçim yapmak zorundayız. Benim sistemimde 10 numaraya yer yok. Sneijder kalırsa futbol oynatamam” dediği öğrenildi.
abicim gece gece bizi neden boyle zora sokuyorsun![]()
![]()
bu gecelik bu kadar yeter SNEIJDER dostlari
sahurdan önce hizli davranalim dedim rdashabicim gece gece bizi neden boyle zora sokuyorsun
Antu'da sansini dene
Sistemine baslatmasin
Maicon ismi geçiyor onu tercih ederim
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bjknin muhabirler iyi.serdar sarıdag falan.murat özen abi var bi de 1903 haberden.duyumları güzelce alıyolar.hep de dogru.Nevzat denen gerizekalı aklınca yine nabız yokluyor bu salak ısmarlama haberlerle.
sent via GSC
bjknin muhabirler iyi.serdar sarıdag falan.murat özen abi var bi de 1903 haberden.duyumları güzelce alıyolar.hep de dogru.
ikisi de bi halta yaramaz..hep olumsuz haber veriyolar.Bizde de Ali Naci ve Nevzat var![]()
Bizde de Ali Naci ve Nevzat var![]()
en iyisi Evren Göz arada yönetimi de eleştiriyor