Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1184308jpg-728x728.jpg

yok len persembe gune kadar zamanim var fakat biraz tatil tutayim dedim erken bitireyim dedim oyle olmiyacak gibi ......

NEVZAT DİNDAR

Başkan Özbek ve sportif direktör Ergün’e kafasındaki düzeni rapor eden Hırvat teknik adam, “Sneijder çok önemli bir futbolcu ancak bir seçim yapmak zorundayız. Benim sistemimde 10 numaraya yer yok. Sneijder kalırsa futbol oynatamam” dediği öğrenildi.

NEVZAT DİNDAR

Başkan Özbek ve sportif direktör Ergün’e kafasındaki düzeni rapor eden Hırvat teknik adam, “Sneijder çok önemli bir futbolcu ancak bir seçim yapmak zorundayız. Benim sistemimde 10 numaraya yer yok. Sneijder kalırsa futbol oynatamam” dediği öğrenildi.
çok abuk subuk bi yorum olmuş

Wesley+Sneijder+wife+Yolanthe+Sneijder+Cabau+M04tRBpUhTgl.jpg

5460503588783122_0d7302bedb83cd4434a276e58519e297009d82787b35a890145cac1c5daf5475_large

bu gecelik bu kadar yeter SNEIJDER dostlari

NEVZAT DİNDAR

Sistemine baslatmasin

göbekli portakal yine tatilde keyf çatıyor helal yaw

Nevzat denen gerizekalı aklınca yine nabız yokluyor bu salak ısmarlama haberlerle.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt