Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijdere adam gibi "seneye kadro planlamamızda yoksun" dersen sorunsuz ayrılacağını düşünüyorum karakterli adam. Mobbing uygulamaya kalkmazlar umarım

Diyelim ki sneijder gitti kimle futbol oynamayı düşünüyor bu adam ? Ben mi çıkıcam kodumun sahasına ?

Taraftar Garry'i çabuk linç etti

Bruma kadar iyi olmasa da gelecek sezon iş yapar bence

Rodrigues, Konya Karabük topçusu tavanı bu kadar fazlasına çıkamaz.

Clichy Visca Imbula Maicon Bacca

Duzgun bi baskanimiz olsa bu 5'inin nobetini tutardik cok rahat, hepsi olasi isimler, bomba gibi de takim olurdu, karga terbiye ederdik sezon boyunca. Ama su an Gomis'i alamama nobeti tutuyoruz, umudumuzu bile caldi yagli surat

Sol bekte ben Carole güveniyorum o kadar kötü değil sağlam stoper ve orta saha ile iş yapar geçen sene takım kötüydü normal yani kötü oynaması

Muslera
Serdar Maicon Pazdan
Corchia Vainquer Belhnda Carole
Sinan Gomis Gary

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

--------------Bacca-----Sinan-----------
------------------Sneijder--------------
Clichy-----Imbula-------Selcuk------Visca
-------Pazdan----Maicon-----Serdar----
------------------Muslera-------------------

Hayaller

Son düzenleme:
Leipzig Bruma parasini direk Stoke'un hesabina yatirsa keske onlar da Imbula'yi postalasa, yagli surat carcur edecek tum parayi yoksa

Çöpe çöp demek caizdir.

Çok iyi hatırlıyorum Rodrigues'e ilk maçında sadece 45 dakika(!!) oynamasına rağmen Bruma dan çok daha iyi olduğunu iddia edenler vardı. Güler mısın ağlar mısın.

sent via GSC

Garry de Ahmet de bu takımda maksimum yedek olacak adamlar. İkisine toplamda 6 Milyon gömdük ne güzel ne hoş.

Sonra para yok para yok diye ağlarlar.

sent via GSC

Savunmaya takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın listesinde 3 isim var. Pazdan, Acerbi ve Maicon. (beIN SPORTS)

Anca Pazdan'ı alırız o da ne derece katkı verir muamma

bu yönetim zerre futboldan anlamıyor, onu biliyoruz da pazarlıktan bile anlamıyor. Bu Gomis 1 aydır bizi dilendiriyor kapısında, git kardeşim bir-iki forvetle daha görüş, o tutuşsun. Ya da dersin ki "teklifimiz bu, şu tarihe kadar cevap vermezsen yolun açık olsun" Loic Remy var, Bony var, Moukandjo var, Bacca var,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt