Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: Marsilya'nın Gomis teklifi Galatasaray'ın çok altında.

Nevzat Dindar: Gomis ile 3.2 Milyon Euro'dan 3 yıllığına anlaşıldı. Sözleşme imzalanacak.

Nevzat Dindar: Tudor, Sneijder'i istemediğini bildirdi. Menajeri kulüp aramaya başladı. Muhtemelen Zenit'e transfer olacaktır.

Sneijderi Tudor mu istemiyor yoksa yönetim mi.

Nevzat denen parali kalem birsey söyledi mi 10 kere düsünmek lazim buna inanmadan önce.

Ali Naci Küçük: Bu sabah yöneticiler ile görüştüm; "Gomis'te sıkıntı yok, Marsilya'dan avantajlıyız" dediler.

Ali Naci Küçük: Gomis, 28 Haziran'daki Slovakya kampına yetiştirilmeye çalışılıyor

Ne gomis'mis mubarek

tudorun röportajından belliydi zaten oyuncuyu istemediği, değil o , dünyanın en iyi oyuncusu olsa bile hocanın sözü geçerli olur

Çeptalk

Ali Naci Küçük: Bu sabah yöneticiler ile görüştüm; "Gomis'te sıkıntı yok, Marsilya'dan avantajlıyız" dediler.

Ali Naci Küçük: Gomis, 28 Haziran'daki Slovakya kampına yetiştirilmeye çalışılıyor

Ne gomis'mis mubarek

"Kampa Yetişir Şenlikleri başlasın"

GSC App VIP Edition 1.0 ™

pazartesi endoğan adili ve umut gündoğanı görmeye hazır mıyız

Çeptalk

Ali Naci Küçük: Eski bir yönetici geçen sezon D.Özbek'i arıyor. 15 yıldır Sabri burda yine kaldı. Locamı iade ediyorum diyor.

Ali Naci Küçük: Cenk Ergün ile Dursun Özbek dün toplandı. Belhanda için 5'den 6.5'a çıktık onlarda 8'e indi diye bilgi veriliyor.

Onlar 8e mi inmis

bak hele

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ali Naci Küçük: Tudor, Yönetime "Belhanda ve Gomis'i acil istiyorum" diyor. Dursun Özbek "Teklifi arttırın alalım" diyor.

Su Ali Naci ve Nevzat ikilisi en az Dursun kadar dayak yemeyi hak ediyor.

pazartesi endoğan adili ve umut gündoğanı görmeye hazır mıyız*

Çeptalk

tumblr_lxvjenfyCH1qekkfi.gif~c200

Galatasaray, sağ bek Juanfran Moreno için kulübü Deportivo'ya 4-5 M € bonservis, futbolcuya da yıllık 1.2 M € önermeye hazırlanıyor. (Marca)

Kayserispor erdal öztürkü almıs kım o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt