Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Su Ali Naci ve Nevzat ikilisi en az Dursun kadar dayak yemeyi hak ediyor.
Nediyosun Can, Arda'nin yaptigi gibi bizde saldiralim mi bunlara, nasil fikir ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su Ali Naci ve Nevzat ikilisi en az Dursun kadar dayak yemeyi hak ediyor.
Ali Naci Küçük: Tudor, Yönetime "Belhanda ve Gomis'i acil istiyorum" diyor. Dursun Özbek "Teklifi arttırın alalım" diyor.
Galatasaray, sağ bek Juanfran Moreno için kulübü Deportivo'ya 4-5 M € bonservis, futbolcuya da yıllık 1.2 M € önermeye hazırlanıyor. (Marca)
Yönetimin transfer politikasına dair 10 numara tespit.Balotelli
Navas
İbrahimoviç
Moting
Levia
Ghezzal
Clichy
Khacheridi
Eysseric
Sagna
Ulan bu adamların hepsi boş bonservissiz, 1 tanesini bile kara çeviremeyen mal ordusu yönetiyor takımı. Levia için geçen sene bi g.tünüzü düzdürmediğiniz kaldı adam serbest suratına bakan yok.
katılıyorum abiSu Ali Naci ve Nevzat ikilisi en az Dursun kadar dayak yemeyi hak ediyor.
Nediyosun Can, Arda'nin yaptigi gibi bizde saldiralim mi bunlara, nasil fikir ama
yalan oldugu maastan bellı en az 2.5 oderızGalatasaray, sağ bek Juanfran Moreno için kulübü Deportivo'ya 4-5 M € bonservis, futbolcuya da yıllık 1.2 M € önermeye hazırlanıyor. (Marca)
Bugun gergın gordum sızıIster döverim ister severim sanane yahu. Git yalan haber paylas dur sen.
Bugun gergın gordum sızı
leiva ve nakambayı alacak akıl yok
Ister döverim ister severim sanane yahu. Git yalan haber paylas dur sen.
Onu Nevzat söyledi. Tamamıyla otorite problemi yaşayacağını düşünüyor. Büyük hata yaparlar Wes'i gönderip , Belhanda'yı alırlarsa.Tudor Sneijder'i istemiyor , sistemde 10 numaraya yer yok diyorlar sonra da Belhanda'yı Tudor mutlaka takımda görmek istiyor diyorlar. Bu ne yaman çelişkidir böyle!!!