Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
HAK hayirli olsunAli Naci Küçük: Clichy'nin şartları Galatasaray'a ağır geldi. Daha makul bir sözleşme önerildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HAK hayirli olsunAli Naci Küçük: Clichy'nin şartları Galatasaray'a ağır geldi. Daha makul bir sözleşme önerildi.
Oruç + Dursun ÖzbekMillet oruçlu, gergin.
Daha görüşmeler başlamış...Ali Naci Küçük: Cenk Ergün ile görüştüm. İmbula, Galatasaray'ın listesinde. Haftaiçi menajeri ile görüşmeler başlamış.
Ali Naci Küçük: Tudor acil 8 transfer istiyorum dedi. 7-8 farklı mevkiye oyuncu geliyor.
Yardımcı Stoper olarak işi yapar.Ali Naci Küçük: Cenk Ergün dün bir rapor sundu Dursun Özbek'e..
Bu raporda 2 stoper var görüşülen;
Pazdan ve Maicon..
Ne pazdani yaw
onlarin yalanci oldugunu sanmiyorum, hepsi dogrudur, GS muhabirleri sonucta.hayatı yalan bu ali nacinin,nevzatın
kaynak nedir 4 konusunda ?Ali Naci Küçük: Tudor, "Halilovic'i alalım" dedi. Yönetim fiyat sordu; 8 Milyon € cevabını alınca görüşmeler iptal oldu.
bu nasıl büyük bi yalandır.adamlar 4 milyona güle oynaya bırakıyor
Ali Naci Küçük: Dursun Özbek'i arayan eski yönetici; "Ben oğlumla Sabri'yi izlemek istemiyorum artık yeter" diyor. Loca iade ediliyor.
Galatasaray ve Las Palmas Halilovic'in kiralik kontrati feshi konusunda anlasirsa, Hamburg GS'ya Halilovic'i 4m Euro'ya vermeye hazir (MOPO)kaynak nedir 4 konusunda ?
belhandayı çok bi paraya alsak dahi,parlarsa büyük paralara satabilcegimiz bi oyuncu.
Yardımcı Stoper olarak işi yapar.
Sağlam adam.
GSC App VIP Edition 1.0 ™