Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: Tudor, "Halilovic'i alalım" dedi. Yönetim fiyat sordu; 8 Milyon € cevabını alınca görüşmeler iptal oldu.

Ali Naci Küçük: Tudor, "Halilovic'i alalım" dedi. Yönetim fiyat sordu; 8 Milyon € cevabını alınca görüşmeler iptal oldu.

bu nasıl büyük bi yalandır.adamlar 4 milyona güle oynaya bırakıyor

Ali Naci Küçük: Cenk Ergün ile görüştüm. İmbula, Galatasaray'ın listesinde. Haftaiçi menajeri ile görüşmeler başlamış.

Ali Naci Küçük: Tudor acil 8 transfer istiyorum dedi. 7-8 farklı mevkiye oyuncu geliyor.
Daha görüşmeler başlamış...
Hani 2 ay evvel başlandı çalışmalara...

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Bu yonetim kadar şapşal, beceriksiz , geri zekalı yönetim yoktur herhalde..

Ne oyuncu satabiliyorlar (Bruma olayı) , ne oyuncu alabiliyorlar..

Dursun ve Cenk ABV..

maicon 12 milyon euro kafaniza cok takilmasin, o rakamlar gercekci olmuyor genelde kirli isler ceviriyor guney amerika isleri.

Ali Naci Küçük: Dursun Özbek'i arayan eski yönetici; "Ben oğlumla Sabri'yi izlemek istemiyorum artık yeter" diyor. Loca iade ediliyor.

Ali Naci Küçük: Dursun Özbek'i arayan eski yönetici; "Ben oğlumla Sabri'yi izlemek istemiyorum artık yeter" diyor. Loca iade ediliyor.

Kimse bu helal olsun. Gencligim Sabri denen herifi izlemekle gecti.

Bir nesil futboldan sogudu bu adam yüzünden. Hala oynuyor hala da kontrat uzatiliyor.

size sabırlar diliyorum arkadaşlar...iyi günler

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan Fransız sol bek Gael Clichy'den yanıt beklediklerini aktardı.

Clichy'nin dünya çapında bir isim olduğunu kaydeden Saral, "Clichy ile görüşmelerimizi yaptık, teklifimizi sunduk. Artık Clichy'den yanıt bekliyoruz. Gelecek yanıta göre hareket edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Kirikis denyosu yerine yüz kere pazdanı tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt